човече, ако трябва да бъда честен , трябва да имаш малко повече търпение и може би да не смяташ хората за глупави, само защото питат нещо, което ти знаеш лесноһттр://....
както и да е, ти отговори нещо съвсем различно в тази тема за това кога да започнем да добавяме кетона и метиламина след като амалгамата е започнала, аз правилно попитах за най-добрия момент за добавянето им, и както каза например diogenes, и ти се съгласи, най-добрият момент е, когато се появят първите 3 признака, вместо да чакаме твърде много...
за това питам, знам как се правят амфетамините.
разбирам, че тези въпроси са скучни за вас, тогава бих ви препоръчал да не отговаряте на тях.
Знам дълбоко много неща в много области и ако наистина искам да помогна, ще го направя любезно , защото някой има същото съмнение, което сте имали преди време.
Не приемайте това като обида, просто казвам.
що се отнася до неангличаните, които се опитват да говорят, бъдете търпеливи, господине, в света има много повече хора, които говорят испански, отколкото английски, и когато турист или някой дойде в моята страна и поне се опита да говори испански, винаги съм щастлив, любезен и търпелив.
онзи ден ми се наложи да преформулирам един въпрос, само защото смятате, че всички трябва да говорим перфектно английски... и всеки един човек, който го прочете , със сигурност го разбра.