- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Извърших този процес с успех!
Просто се опитваме да отстраним малък проблем с утайката от сол във фазата на алкализиране.
Много съм благодарен на Г.Патън за цялата му помощ страхотен експерт Благодаря отново.
Просто се опитваме да отстраним малък проблем с утайката от сол във фазата на алкализиране.
Много съм благодарен на Г.Патън за цялата му помощ страхотен експерт Благодаря отново.
Извършване на официална процедура CAS 20320-59-6 След 4 часа реакция при 80°C, спрете нагряването, след това коригирайте алкалното рН с натриев хидроксид, до 7, не може да се повиши, появява се стратификация, масленият слой е отгоре, след което се добавя етерна екстракция и започва стратификация, а етерният слой се екстрахира и започва горният слой, и дестилацията при атмосферно налягане при 220° продължава да се повишава, а температурата се поддържа на 110°, и се дестилира много течност, и мисля, че това е етер, и след това започва да се появява, и това явление в колбата Мислех, че ще е 216° дестилация за получаване на P2P, но няма проблем Как мога да го поправя
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8