- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Aranızda bana iyot ve psödoefedrin ile nasıl kristal meth yapılacağını gösteren bir video satabilecek olan var mı? Profesyonel bir insanın videosu olmasını istiyorum, kel bir insanı gösteren video gibi değil çünkü bunu mükemmel bir çalışma olarak görmüyorum.
- Reaction score
- 49
Hey dostum, senin için bir teklifim var. Eskiden bu tekniği kullanarak üretim yapıyordum ve bunun ne kadar iyi olduğunu düşünüyordum ve küçük bir parti yapmaya karar verdim. Kimyasalları fiyatlandırmaya yeni başladım. Düşünüyordum da, aşçınız için zaten kırmızı fosfor ve iyot kristalleri temin edeceğinize göre ve kaliteli bir tanıtım videosu için ödeme yapmayı teklif ettiğinize göre... Siz sadece indirgeme için kırmızı fosfor ve iyot temin ederseniz, ben de psödofedrini temin ederim ve size sadece sentezin değil, aynı zamanda soğuk tabletlerden psödofedrini çıkarmanın farklı yollarının, iyot tentüründen iyot kristalleri yapmanın, tamamen doğaçlama cam eşyaların vb. öğretici bir videosunu hazırlarım. Siz ne düşünüyorsunuz? Sadece 3,5 gram kırmızı ve 10 gram iyotla idare edebilirim, bu 10 gramlık bir metamfetamin partisi yapar. Siz ne düşünüyorsunuz?