LOKI'ye güvenebilirsiniz dostum...
Ne yazık ki, çoğu Çinli tedarikçi çoğu zaman ellerinde ürün bile bulundurmuyor ve başınız belaya girdiğinde ortadan kaybolacak olan kimya şirketi için paravan oluyorlar, sonuçta size verdikleri ismin gerçek olup olmadığından bile emin olamazsınız, gerçekten yaptığınız tek şey bir yardım masasına mesaj atmakken "birden fazla" kişiyle konuşuyor olabilirsiniz.
Çinli ortaklarımız hakkında olumsuz duygular yaymaya çalışmıyorum, sadece size sundukları güven ve dürüstlüğün aynısını onlara da sunmanız gerektiğini söylüyorum, ki bu da sıfır. Faaliyet gösterdikleri yerde tamamen farklı bir dünyadalar, eğer yakalanırsanız kendi başınıza kalırsınız. Gizlilikleri orta seviye Karanlık Pazar satıcılarının yanına bile yaklaşamaz ve WHATSAPP üzerinden çalışırlar, bu yüzden bu size yeterince şey anlatmalıdır. Onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulamazsanız ve kendinizi %200 izole edemezseniz, yapmamalısınız; tıpkı karanlık pazarlarda olduğu gibi. LOKI yıllar önce bir uyuşturucu satıcısıyla anlaşmazlığa düştüğünde swat tarafından baskın yemişti... Swat'ın bulduğu tek şey eroin çeken bir grup insan olduğunda LOKI güldü... yine de LOKI'nin iyi bir damlası yandı çünkü satıcı paketin zaten teslim edildiğini iddia ettiğinde emanet seçeneğini kullandı... LOKI sorun çıkarmadı, LOKI süreyi uzatarak hizmeti düzgün bir şekilde kullandı... LOKI, paraları hemen serbest bırakmadığı için büyük bir dolandırıcı olarak adlandırıldı! Ve LOKI operasyonunu kontrol altında tutmasaydı, şu anda bir ibne yüzünden hapiste oturuyor olacaktı. Tavsiyemi dinleyin, asla çok güvende olamazsınız!
LOKI BİLİYOR