- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Merhaba Spiritus hoş geldiniz... .... adresinde kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin, böylece burada başlayacağımız konuların yapısını oluşturmaya başlayabiliriz
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen veya nurofen veya paralen grip yeşil olan psödoefedrin içerir Bunu yaptım en azından benim için en kolay yol "doğrudan E" google'a "doğrudan E erowid" yazın ve ilk linke tıklayın teknik benzine ihtiyacınız var aseton toluen boyada bulunan her şey su katmanında nötr bir PH elde etmek için hidroklorik asit kullanmanız gereken bir yöntem var karmaşık çünkü PH'ı aşabilir ve sonra sodyum hidroksit ekleyebilirsiniz ve bu lanet bir karmaşa ama doğrudan E'ye daha kolay hepsini birleştirir ve buharlaştırırsınız ama buharlaştırırken dikkatli olun çok yanıcıdır. latkeler tercihen açık havada bahçede yapılmalı ve buharları bir fanla üflemeli Büyük bir jansky bardağında bir seferde yaklaşık 100 g pseudo yaparken bir patlama ve büyük bir yangın yaşadım Bu kimyasallardan yaklaşık bir litre vardı ve el fanını şarj ederken buharlar toplandı fanı üzerine koyduğumda ve açtığımda bir kıvılcım oluştu ve tutuştu o zaman çok dikkatli olun PH7'ye düştükten sonra HCL yöntemi daha güvenlidir
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Sözde fosfor yönteminin şu anda daha karmaşık olduğuna katılıyorum çünkü fosfor artık eskisi gibi bulunmuyor ve RP (kırmızı fosfor) elde etmenin tek yolu onu çakmak kutularından kazımak, İyot bir sorun değil ama eczaneden eczaneye gitmek için sözde almak bence bir risk taşıyor birisi eczaneye daha sık gittiğini fark edebilir gelecek P2P'den meth sadece genel olarak kalite ile nasıl olduğunu bilmiyorum P2P'den meth'in bir şekilde sözde meth'ten daha zayıf olduğunu biliyorum
- Reaction score
- 42
D-meth, nasıl sentezlenmiş olursa olsun her zaman sadece D-meth olacaktır. p2p meth, rasemik meth %50L-meth %50 D-meth üretir, bu nedenle sentezden sonra izomerleri ayırmanız gerekir. Forumu inceleyin, orada doğru yolu gösterecek pek çok yardımcı insan var. Ne yaparsanız yapın SK'da uyuşturucu satmayın. İyi tavsiyeler
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
svk'ya satmayın derken ne demek istiyorsunuz, posta yoluyla DNM aracılığıyla mı?