Glitchy'den 2 gram 4-MMC aldım. Çok teşekkür ederim, bu yaptığınız gerçekten harika.
Kargo İncelemesi:
Paket Almanya'dan ABD'ye USPS ile gönderilmiş, takip numarasını almadan önce bunu bilmiyordum.
Bu sefer benim için sorun değil çünkü küçük bir miktar ve bu örnek için nakliye bile ücretsizdi (Tekrar teşekkürler).
İthalat/ihracatta, müşterinin nereden geldiğini bilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum çünkü ithal edildiğinde olası ve istatistiksel olarak muhtemel aramaya tabidir.
ABD'den ABD'ye USPS ile gönderilen paketler değersiz bir güvenlik katmanı sağlar çünkü USPS ile gönderilen paketinizi "aramak" isterlerse, arayacaklardır, hem de hızlı bir şekilde!
Sadece ABD'den ABD'ye gönderirken el koyma konusunda daha az paranoyak hissetmemi sağlıyor. Bu mantıklı mı?
Çok mantıklı. Şu anda sadece nakliyenin temelleri hakkında aklıma gelenleri yazıyorum, böylece bilgi kullanıcılara ulaşabilir.
Konumuza dönelim!
Ambalaj İncelemesi:
Normalde bu bilgiyi bu şekilde paylaşmazdım.
Üçe katlanmış bir kağıt parçası ve küçük bir kapalı mylar poşet vardı, daha kağıttan çıkarmadan 4-MMC turşusunun kokusunu alabiliyordum. Bana 2009 yılını hatırlattı ama o zamandan beri gümrükler çok yol kat etti. Bu yüzden endişe vericiydi.
Ürün: