Evet, eminim bir ilaç fabrikasına gönderilmek üzere yola çıkmış ve yolda kaybolmuş 55 galonluk sahte efedrin varilleri vardır. Efedrinin sıklıkla kullanıldığı amatörce yöntemlere rağmen, yine de denemek için 1 veya 2 kiloya sahip olmak isterdim.
Nasıl öğrendiniz? yaklaşık 4 yıldır reçetesiz olarak sorunsuz bir şekilde alıyorum, 100'lü paketlerde bile. oğlum sen muhtemelen kısa bir süredir sahnedesin. yoksa fiyatların abartılı.
tüm Avrupa'da bir kişi için bir kutu sözde satın alabilirsiniz, tüm kutuda 2 mg'dan fazla olamaz, geri kalanlar reçetelidir, bu fiyata 120 mg varsa, satıcı arkadaşın sizden 10k e7d alacağını değiştirmek istiyorum
evet, bana gerçek değeri 4e olan 10e için 0.72g teklif ediyorsun ve ben sana ilaç tedarik etmek zorundayım. dostum, hala öğrenecek çok şeyin var ve AB'deki koşulları bilmiyorsun. biliyorsun, forum birbirimize yardım etmekle ilgili ve düşündüğün gibi cahil olmamızla ilgili değil. ve sözlüğü değiştirmeni ve forumun diğer üyelerine saygılı olmanı tavsiye ederim.
hayır dostum cahil değilim eğer öyle hissediyorsan üzgünüm, bana bir örnek verdin lütfen daha fazlasını ver bunu biliyorum dostum fiyat zaten biraz yüksek ama haklısın, başka ürün biliyor musun?
Espefa'yı çıkarmak oldukça boktan, bununla çok çalışmak gerekiyor, cirrus duo IPA ile kolay ekstraksiyon nedeniyle daha iyi, bu da ekstraksiyondan sonra daha kolay çalışmak için PE HCl kristalleri veriyor
mate reactine 120mg 14 tab maliyeti 10-12e ülkeye bağlı olarak, 6 sekme gösterdiniz ve indirimli
Lehçe ESPEFA eczaneden bir kişi için bir kutu satın alabilirsiniz, daha fazlası değil
Sırbistan'da rinasek 1,7e idi şimdi çok daha fazla ve 14-120mg hakkında konuştuk, herhangi bir 60mg 10-12 tab değil