- Reaction score
- 1
Merhaba, Birch konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?
- Reaction score
- 42
Sonunda gerçek yemek yapmakla ilgilenen ilk kişi taşaklı adamsın ve aynı zamanda beni memnun ettin. BB fore'deki sk/cz sahnemiz aptal çocuklarla dolu ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
genel olarak... ne ve nasil... klasi̇k cs yöntemi̇nde yeterli̇yi̇m... ne ve nasil i̇le i̇lgi̇leni̇yorum
Bu ilginç, iki gün önce bir adam buraya kaydoluyor ve siz hemen onun bir tanrı olduğunu düşünüyorsunuz çünkü huş ağacı ile ilgileniyor. Sana mesaj attığımda tek yaptığın hesabımın yeni olduğunu ve polis olduğumu düşündüğünü söylemekti. Üzgünüm ama senin gibi biri polisi hiç tanımaz.
- Reaction score
- 42
Sanırım kime yardım edeceğim konusunda kendi fikrimi ve özgür irademi kullanabilirim. Sana neden siktir git dediğimi kendin de görebilirsin. İstediğin şeyde bir anlam göremedim. Ve onu tanrı olarak görmüyorum ama benim köpek tepkisi olarak gördüğüm şeylere girişecek cesareti var. Bu yüzden siz de cesur olun ve görüşüm için sizi eleştirmeyeceğim. En azından bir teşekkür yazman için sana yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum seni kaçık
- Reaction score
- 42
Onu kıçına gönderdiğimi ve yardım etmek istemediğimi düşünen var mı? Eğer öyleyse bir bağlantı lütfen.adam bana hız mysli sentezlemek istediğini yazıyor ama meth üzerinde sentez veya kullanım deneyimi yok ve hemen en sıkı sentezi sentezlemek istiyor ona başka ne yazabilirim
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... sizin için de aynı şeyi düşünebilirim... üstelik bunu daha yeni keşfettiğimi de aklımda tutuyorum... uzun yıllardır bulunduğum yerde internet yok
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1