- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Sizin için New York'ta küçük bir madde yüzdesi karşılığında çalışabilirim. Güven inşa etmek için çalışırdım. Burada kullanılmayan dev bir pazar var.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
BB ekibi yeni çalışanlar arıyor.
Gereklilikler:
- 50g miktarında ölü mephedrone damlası alın (başlangıçta minimum parti).
- Her biri 2 gr'lık 25 paket halinde paketleyin.
- 25 ölü damlayı güvenli yerlerde saklayın.
Koşullar:
Gerekli depozito €100
Ürün satıldıktan sonra, yüklenici satılan her başarılı ölü damla için 15 € alacaktır
15*25=375 euro +100 euro depozito.
İş her zaman orada. Bizimle sadece birkaç saatinizi ayırarak günde 300 Euro'dan kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen özel mesajlarla benimle iletişime geçin. @HEISENBERG @Madre
Gereklilikler:
- 50g miktarında ölü mephedrone damlası alın (başlangıçta minimum parti).
- Her biri 2 gr'lık 25 paket halinde paketleyin.
- 25 ölü damlayı güvenli yerlerde saklayın.
Koşullar:
Gerekli depozito €100
Ürün satıldıktan sonra, yüklenici satılan her başarılı ölü damla için 15 € alacaktır
15*25=375 euro +100 euro depozito.
İş her zaman orada. Bizimle sadece birkaç saatinizi ayırarak günde 300 Euro'dan kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen özel mesajlarla benimle iletişime geçin. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Bu, ABD'ye gönderim yapacağınız anlamına mı geliyor ve burada zaten müşterileriniz var mı?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed mi? Lol, ben sadece bana teslim etmem için müşteri sağlayıp sağlamadıklarını soruyorum. Bana işler böyle yürüyor gibi geliyor. İşleri nasıl yaptıklarını anladığımdan emin değilim. Günde 300 avroya kadar kazanacağımı söylediler, ben de bunun nasıl mümkün olduğunu soruyordum. Onlara bir sipariş veriyorlar ve sonra ben ürünü teslim ediyor muyum? Fed lol 2014'ten beri sahnedeyim, onlara bir soru sorarken senin saçmalıklarına ihtiyacım yok. Nasıl çalıştığı hakkında