- Reaction score
- 8
Amerika'da böyle bir oyun kurabilirseniz çok güzel olur
- Reaction score
- 7
Eyaletlerde yeni bir şey yok, çocuklar IG ve TG kullanıyor, Venmo ve diğer birkaç uygulama kripto ticaretini kolaylaştırdı ve 25 yaşın altındaki herkes henüz yakalanmadıysa hala dokunulmaz hissediyor, bu yüzden aslında darknet pazarlarını öldürüyor geleneksel emanet gizli bir hizmet olarak hızlı bir şekilde dürüstçe barındırıldı eğer kimse fark etmediyse. örneğin, dört yıl önce haftada 10 bin dolar kazanırken haftada 2 bin dolara düştüm. Yine de bir darknet pazar mağazasına sahip olmaya değer, ancak özellikle dead drop özellikleriyle IG / TG varlığına sahip olmak da oldukça faydalıdır. Birkaç uygulama kullandığımı hatırlıyorum; Radiate, Wisper, Las Vegas'ta ölü bir damla olarak kokain satın almak için. Her iki sefer de başarılıydı. Elbette sadece nakit ticareti, bu 4+ yıl önce Las Vegas'taydı. Bir takas için Freemont'ta, diğeri için Vegas şeridine yakın bir parkta buluştuk. Her ikisi de makul fiyatlara ateş kalitesinde kokainlerdi. Bu uygulamaların hala var olup olmadığını kontrol bile etmedim lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
IG'den o kadar çok kazık yedim ki kendi ilaçlarımı yapmaya başladım. Tam 11 aydır ilaç kullanmıyorum ; )