Dolgo sem razmišljal, kako pravilno in objektivno opisati naše poslovno sodelovanje, nato pa sem se odločil, da bo bolje, če se tega lotim manj in sam.
Če se ozrem v prihodnost, bom rekel, da je vsak cent vreden tega, da me vodijo za roko od A do Ž.
Pred tem sem za učenje sinteze metamfetamina uporabil nekoga drugega in to je bila nočna mora. Izguba reagentov, časa, živcev. Nisem kemik, imel sem nekaj let izkušenj z efedrinom, a to je bilo vse.
Ko sem se obrnil nanj, mi je vse podrobno razložil, odgovoril na vsa moja neumna vprašanja, tudi tista, ki niso bila povezana s tem postopkom. Izpolnila sva depozit, potrpežljivo me je počakal in mi dal čas, da sem zbral vse, kar sem potreboval, in začela sva. Prisoten je bil na vsakem koraku, vedno se je poglobil v to, kaj točno je bilo storjeno, in svetoval, kakšne alternative obstajajo. Tudi ko smo kaj zmotili, nas je potegnil za roko in nam razložil. Takoj začutiš, da je vse to naredil v praksi in da se na to spozna, in ne le v teoriji. Pokaže, kako lažje je to narediti v realnih razmerah. Po tem sem se še vedno obračal nanj za nasvete, vedno je predlagal nekaj, kar ni bilo več pomembno za naš posel.
Na splošno ga absolutno priporočam! Odličen človek in odlična storitev.
Še enkrat hvala.
P.S. Opravičujem se za mojo angleščino, to je vse prevajalnik