Kot je dejal KurtV,raziskujte in zbirajte informacije, kjer koli lahko. Imam skrito kamero, ki vidi vse poštne službe, ki se vozijo skozi, in za kraj, kjer sem, imamo iste dostavljavce 6 dni na teden in vsak dan vozijo skoraj natančno ob istem času. Seznanite se s temi stvarmi, potem pa, če opazite karkoli, kar bi lahko bil znak. Uporabljam različne naslove sosedov, vendar še vedno spremljam vse, kar je nenavadno. Vendar je na podeželju lažje, ko se skozi vas pripelje nekaj ali nekdo, ki ni običajen. Enkrat sem imel paket, ki je prišel z dvodnevno zamudo zaradi "zamude usps", in morda ni bilo nič, vendar sem za vsak slučaj potem ta naslov zažgal. Imam tudi eno osebo, ki sprejema pošiljke za določeno ceno, tja pošiljam vsa večja naročila. Imajo le še toliko časa, da živijo, tako da imajo, kar zadeva njih, zelo malo za izgubiti, dokler jim dajem nekaj dobrot, so srečni, kolikor se le da. Poznam tudi fanta, ki vsako leto novembra in decembra dela z ups. Pomaga več voznikom pri dostavi in lani je spoznal super voznika, ki pomaga tudi zdaj. Dude mu sporoči, ko je naročilo oddano, in voznik bo pazil na paket z določenim imenom in naslovom, ga skeniral kot dostavljenega in ga odnesel domov, dude pa ga bo nato pobral. To je eden najboljših načinov dostave, kar sem jih še videl, saj vas 100-odstotno umakne z radarja, voznik pa nima nobenih skrbi. Če se paket zasede, bo o tem obveščen, ker je na njegovi poti, paket pa je poslan na naključno ime in naslov na njegovi običajni poti, tako da nima nobene povezave z nikomer. Prepričati se morate le, da vaš prodajalec pošiljko pošilja s to določeno storitvijo, sicer bo kdo v pošti doživel veliko presenečenje.