Question Potrebujete kemika za razlago sinteze, ki jo delite tukaj

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149

Najprej pozdrav vsem članomforuma .

Na forumu vam bom povedal nekaj o sebi in težavah, ki sem jih imel pri učenju in uporabi nekaterih sintez. Mislim, da bodo tukajšnji profesionalni podzemni kemiki rešili moje težave :)

Že približno 1 mesec preučujem vse sinteze, ki jih delijo na tem forumu, in nekatere točke, kjer imajo ljudje težave, in mirno doživljam morebitne težave, s katerimi se srečujejo. Amfetamin in njegovi derivati me zelo zanimajo zaradi oddelka, ki sem ga študiral na univerzi. Zato poskušam raziskovati iz tujih virov in dobiti informacije, ki jih želim, namesto da se učim od idiotov, ki imajo diplomo v moji državi in ne vedo ničesar.

Živim v Turčiji. Zato je moj materni jezik turščina. Izrazi, ki jih uporabljate pri nekaterih transakcijah tukaj, se zelo razlikujejo od naših. Ne morem razumeti, kaj poskušate narediti v nekaterih sintezah. Na internetu ali forumu je skoraj nemogoče poiskati izraz ali besedo, ki je ne razumem.
Sintezo, ki sem jo napisal spodaj, sem našel na tem forumu. Žal naš član, ki je delil to sintezo, ni delil veliko pojasnjevalnih informacij za mlade kemike :(

Brez nadaljnjega bom vam, spoštovani strokovni učitelji, napisal vprašanja ob spodnjih vrsticah / z oštevilčenjem delov, ki sem jih postavil. Hvaležen vam bom, če boste lahko odgovorili na vprašanja, kot sem jih oštevilčil. :)

4,8 g PseudoE /1
2,5 g RP
6 g I2 /2
1,5 ml H3PO4

oljna kopel
4 ure refluksa
po reakciji:

150ml DH2O /3
dodajte NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksilena /3-2

sperite s toplim, hladnim DH2O /4
ločen lijak /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
dodamo 35%HCL PH 7 /6-2

izparevanje na toplem /7
izpiranje s hladnim acetonom /8
rekristalizacija v izopropilalkoholu z acetonom /9
pustimo v zamrzovalniku 12 ur
filtriramo

MOJE VPRAŠANJA:
1: Ali je psevdoefedrin, ki ga vzamemo in damo neposredno iz tukaj navedenih zdravil s psevdoefedrinom, ali je čist (tablete, ki smo jih vzeli iz škatle in zdrobili brez kakršnegakoli delovanja)... Če gre za zdravilo, katero zdravilo bi priporočili in ali je pomembno, koliko mg je? Psevdoefedrin (PEH) je napisan na nekaterih škatlicah zdravil v naši državi. Mislim, da vpis PEH pomeni, da je neuporaben za ta postopek.
2: tu je omenjen jod. vendar me je pisanje I2 zmotilo. Ko sem vprašal učitelja, je rekel, da gre za jodovo spojino, vendar sam tega ne ve. Kaj pomeni 2?
3: Ali bomo po reakciji operacije, ki smo jih opravili tukaj, opravili v mehurčku, v katerem je potekala reakcija, ali moramo to opraviti ločeno v kozarcu?
3-1: Kolikor razumem, smo morali z natrijevim hidroksidom zvišati pH nad 12. Če sem prav razumel, samo povejte DA, TI BOLJŠI :D

3-2: Če smo v prejšnjem članku zvišali raven pH, zakaj ponovno dodajamo kislino in s tem rušimo ravnovesje pH? S kakšnim namenom jo dodajamo?
4: Ne razumem ničesar, kar je bilo storjeno v tem članku, prosim, jasno razložite ali objavite članek ali video, kjer se lahko naučim.
5: Ne razumem ničesar, kar je bilo storjeno v tem članku, prosim, jasno razložite ali objavite članek ali video, kjer se lahko naučim.
6: kam dodajamo
6-1: kam dodajamo
6:2: Mislim, da želimo tukaj nevtralizirati zmes z uporabo HCl. (vendar še vedno ne vem, kakšno mešanico dodati tukaj:D)
7: kakšen je naš namen pri tem in kakšno mešanico poskušamo izpariti
8: kaj je postopek pranja s hladnim acetonom in zakaj se to počne? (Potrebujem jasno razlago, kako se to naredi, ker se bom to situacijo učil prvič)
9: To je vprašanje, ki ga najbolj želim pojasniti. O tem ne vem ničesar. Potrebujem jasno razlago, kako se to naredi in zakaj.

Mislim, da so to vsa vprašanja, ki jih potrebujem. Vsem se že vnaprej zahvaljujem za vaše odgovore. Rad bi še poudaril, da poskušam razumeti skoraj vse sinteze, ki jih je delil naš učitelj G. Patton, tako da si jih zapisujem v zvezek in delam na njih. Na prvi strani zvezka sem si zapisal, da ste moj skrivni junak.
Če me nekega dne aretirajo, bom v zaporu vsem prijateljem povedal o vas. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
najprej preučite izraze in tehnike organske kemije, da boste razumeli procese in izraze priporočam, da začnete tukaj.
Oglejte si tudi videoposnetke drugih sintez na tem forumu, da boste dobili boljšo sliko. tudi na youtube je veliko videoposnetkov, v katerih lahko bolje razumete procese.
Nekaj napotkov od mene bi bilo: 1. uporabite že prečiščeno psevdo, če imate zdrobljene tablete, morate ločiti psevdo od polnil za tablete (mislim, da je tukaj post o tem, nisem prepričan tho, vendar ga lahko najdete tudi drugje). 2. I2 je jod v svoji elementarni obliki, je ena od tistih spojin, kot je kisik (O2), ki se vedno pojavljajo v okrajšavi 2.so normalen jod. če ste vprašali učitelja kemije to in ni vedel, bi ga morali odpustiti.

Če to storiš, ne stori tega xD
In tudi veliko sreče pri vaših prizadevanjih na tem forumu so veliko bolj usposobljeni ljudje kot jaz, ki so vedno pripravljeni pomagati.
Ostanite varni.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
1: Gre za čisti efedrin ali psevdoefedrin.
2: To je čisti jodon
3: V isti rakcijski posodi, če se vam ne ljubi prelivati stvari
3.1: ja, ti bedak
3.2: Če dodaš hidroksid, dobiš olje s prosto bazo. Po ločevanju ga obdelaš s kislino, da dobiš solno obliko izdelka. Raziščite "ekstrakcija s kislino/bazo".
4: Tako daleč sem prišel, zdaj pa praviš, da ničesar ne razumeš?
5: Ok, končal sem. Preberi si nekaj o osnovah kemije in si oglej veliko videoposnetkov o kemiji na youtubu.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
Ne, oprostite, dejansko ste se potrudili, da ste prebrali sinteze. Jaz ne bom takšen. Ampak res, ali lahko navedete povezavo do izvirnega opisa sinteze, ker koraki, ki jih opisujete, nimajo smisla.
Ampak:
5. Dodate ksilen, da se vanj veže prosta baza amfetamina. Ta je topen v ksilenu ali toluenu, ni pa topen v vodi, zato bo tvoril plast na plasti vode in v vodi topnih snovi. Nato vse prelijte v ločilni lijak (če ne veste, kaj je ločilni lijak in kako se uporablja, to raziščite) in pustite, da se plasti ločijo, nato pa odcedite spodnjo plast vode.
V liju ostane precej umazana mešanica ksilena, prostega metana in nečistoč. To zalijete z vodo, pretresete lijak (in ga prezračite, o tem si oglejte videoposnetke na youtube) in pustite, da se plasti ponovno ločijo. Plast vode odcedite in zavrzite. Večkrat ponovite. Na ta način iz mešanice ksilena in metalne frebase izperete v vodi topne nečistoče.

6. Pri zgoraj izvedenem pranju. Mislim, vendar ne vem, na kateri postopek se sklicujete.

Nato dodate HCl, da iz frebaze naredite metamfetamin HCl. To pa se pogosto izvede z mehurčkanjem suhega plina HCl skozi mešanico. Za to obstaja tehnika, ki jo boste našli pod "labarotory techniques" tukaj na forumu. Po dodajanju HCl do popolnega pH ali mehurčkanju plina se sol tvori kot bela, luskasta ali kristalinična oborina v mešanici ksilena. To je čudovit pogled. Običajno po tej fazi le filtrirate metamfetaminsko sol.

7: verjetno ksilen, vendar NUJNO potrebujem izvirni zapis.

8. na sol zliješ hladen aceton in jo stresaš naokoli. Acetonsko topne nečistoče se bodo odplaknile.

9. Svojo sol raztopiš v izopropilalkoholu z nekaj acetona. Dodajte le toliko, da se sol raztopi, po potrebi malo segrejte. Sol je v topli raztopini bolj topna kot v hladni, zato bodo, ko jo boste dali v zamrzovalnik, kot po čudežu nastali metini kristali. Nečistoče bodo ostale v raztopini in dobili boste čisto, belo sol, ki jo lahko filtrirate, posušite in z njo naredite drogo.

Nekaj podobnega. Ampak kot sem rekel, tvoji zapiski so res malce čudni, zato se samo poveži z originalnim opisom rdeče P-sinteze.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149
Sintezo, ki sem jo omenil, lahko preberete tukaj
V zvezi s sintezo je prišlo do napake ali pomanjkljivosti, imate prav. Morda je napaka tudi pri nekaterih stvareh, ki sem jih napisal, ker uporabljam Googlov prevajalnik.
Vendar se vam najlepše zahvaljujem, da sem razumel nekatere operacije. Sem še mlad študent kemije. ti odgovori so zlata vredni
Ali lahko pustite razumljivo povezavo do članka za sintezo Meth iz preprostih kemikalij, ki jo lahko dosežem. za mladega študenta kemije?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
Samo oglejte si arhiv rodoslovja. https://chemistry. mdma.ch/hiveboard/rhodium/

Stvar je v tem, da če ne razumete opisa sintez, morate dejansko pridobiti več znanja, da jih boste lahko izvedli. Ali pa jih boste tako ali tako preprosto zajebali in pri tem morda poškodovali sebe ali druge.
Vzemite izraze in opise, ki jih ne razumete, in jih poguglajte. Poiščite jih na youtubu. Poiščite druge skupnosti wannabe kemikov in berite, berite, berite. Najprej naredite nekaj preprostih sintez, kot je izdelava mila ali kloroforma ali klorobutanola. Poiščite NileRed na youtubu in Chemplayer na BitChute. Sintetizirajte lastne reagente in predhodnike. Če so vam razlage težko razumljive, jih raziščite.

In če ne razumete opisov teh sintez, resnično dvomim, da ste sploh študent kemije, prej srednješolec, ki ga zanima izdelovanje drog, kajne? S tem ni nič narobe, vendar v resnici ne potrebujete manj zapletenih opisov sintez, ampak več znanja. In morda se naučite malo več angleščine? Večina informacij na spletu bo v ruščini ali angleščini.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149
Najlepša hvala za vaše informacije. Vsekakor nisem srednješolec. Izrazi, ki jih uporabljamo o kemiji v Turčiji, se razlikujejo od tistih, ki jih uporabljate na tem forumu, ker imam težave pri prevajanju, je to moja edina težava.
Od naslednjega meseca me boste več videvali s sintezami, ki sem jih naredil na tem forumu.
Lahko ste prepričani, da se bom zelo potrudil.