Primer prejetih povratnih informacij.
Prejel sem vzorec 4mmc, ki je potreboval le približno 3 dni, da je prišel do mene! Odprla sem paket, ki je bil odlično zapakiran in varen. 4mmc je bil sam v prahu, v katerem so bili tudi majhni koščki kristalnih kamnov in črepinje. Po zdrobitvi je bil lep kremast prah in vonj me je vrnil v čase, ko je bil legalen! Vzel nekaj vrstic whoa rahlo oči vode in reči umirja hitro ljubil kapljice, alao to je bil testiran preko IV in moram reči whoa, da je bolje kot streljanje do meth takoj evforija moral sedeti pustite znoj kapljice off in nato začetni hitenja moje oči so bili zibanje in globoko dihanje po 10 minutah ali tako dobil gor rehidracijo. Stimulacijski učinki, ki so trajali po tem, so me zelo osredotočili na moje delo in pospravljanje hiše itd. 10/10 zelo priporočljivo
če želite, da mkat iz starih časov, je prav tukaj, da ni izginil ta 4mmc je najboljši vzorec, ki sem ga imel v zadnjem času 4mmc ni moje običajno testiranje, v glavnem testiram RCS, saj sem bil v rc skupnosti in izdelkih 15 let. vendar z veseljem preizkušam vse.