- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
odkrita napaka.
1. Želim položiti znesek v XMR, ki je potrjen.
2. pojdite na ***/račun/portal/ in izberite xmr --> polog
3. nato izberem znesek v EUR ali USD. ta znesek se na nek način pretvori v xmr in ustvari se naslov.
4. če pa na ta naslov prenesem znesek, ki je večji od zneska, ki sem ga dobil v tretjem koraku, bo pristal samo znesek iz tretjega koraka: ostalo bo izginilo.
1. Želim položiti znesek v XMR, ki je potrjen.
2. pojdite na ***/račun/portal/ in izberite xmr --> polog
3. nato izberem znesek v EUR ali USD. ta znesek se na nek način pretvori v xmr in ustvari se naslov.
4. če pa na ta naslov prenesem znesek, ki je večji od zneska, ki sem ga dobil v tretjem koraku, bo pristal samo znesek iz tretjega koraka: ostalo bo izginilo.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Delamo na tem, da bi lahko dopolnjevali prosto količino, ne da bi ustvarili določeno količino.
Če imate takšno situacijo, se obrnite name in jo bomo odpravili.
Če imate takšno situacijo, se obrnite name in jo bomo odpravili.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
problem ni samo v tej količini.
ko sem prenesel plačilo iz svoje denarnice xmr na vaš naslov, iz moje denarnice ni bilo mogoče izvesti nobene druge transakcije.
vsak poskus prijave s semenom gre v sinhronizacijo za vedno.
tehnično lahko vstopim v svoj račun, vendar ne morem sinhronizirati svojega zneska in opraviti nobene dejavnosti. tako je videti kot "čakajoč" ali "blokiran".
Ne vem, kaj je razlog, vendar domnevam, da je ta težava povezana s tem plačilom, saj se je pojavila takoj.
ko sem prenesel plačilo iz svoje denarnice xmr na vaš naslov, iz moje denarnice ni bilo mogoče izvesti nobene druge transakcije.
vsak poskus prijave s semenom gre v sinhronizacijo za vedno.
tehnično lahko vstopim v svoj račun, vendar ne morem sinhronizirati svojega zneska in opraviti nobene dejavnosti. tako je videti kot "čakajoč" ali "blokiran".
Ne vem, kaj je razlog, vendar domnevam, da je ta težava povezana s tem plačilom, saj se je pojavila takoj.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Zakaj mi pišete v zasebnih sporočilih in tukaj? Naj vam jutri odgovorim, vi pa vadite svojo potrpežljivost.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
V PM ste mi odgovorili, da ne poznate razloga, zato sem to vprašanje izpostavil za skupno razpravo: Morda so se z isto težavo soočili tudi drugi uporabniki???
Menim, da gre za resno težavo, če nekaj dni od opravljenega prenosa na naključni naslov ne morem dobiti dostopa do svoje denarnice.
Menim, da gre za resno težavo, če nekaj dni od opravljenega prenosa na naključni naslov ne morem dobiti dostopa do svoje denarnice.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Težava ni na naši strani, težava je v tem, da se vaša denarnica ne more sinhronizirati.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
da, razumem, da gre za "splošno vprašanje". vendar se zdaj nadaljuje že več kot 48 ur, odkar je bilo plačilo uspešno izvedeno v vašo denarnico.
naključje? nisem prepričan.
ne pravim, da je to težava, ki je bila na vaši strani ustvarjena namerno... ahahah...
vendar verjamem, da bi lahko bilo to povezano z vašim algoritmom za generiranje naslovov ali kaj podobnega.
upajmo, da se bo v 2-3 dneh odblokiral: kovanci so zamrznjeni, ne morem niti oddati novega naročila za nakup svoje trave(((((
naključje? nisem prepričan.
ne pravim, da je to težava, ki je bila na vaši strani ustvarjena namerno... ahahah...
vendar verjamem, da bi lahko bilo to povezano z vašim algoritmom za generiranje naslovov ali kaj podobnega.
upajmo, da se bo v 2-3 dneh odblokiral: kovanci so zamrznjeni, ne morem niti oddati novega naročila za nakup svoje trave(((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Kakšno vrsto denarnice uporabljate?
Ni vam treba odgovoriti, preprosto uvozite ključe v drugo denarnico in jih tam sinhronizirajte.
Ni vam treba odgovoriti, preprosto uvozite ključe v drugo denarnico in jih tam sinhronizirajte.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Prvotno je bil ustvarjen na xmrwallet.com
No, opravil sem nekaj poskusov uvoza svojih ključev v neko drugo denarnico: uporabljena sta bila aplikacija in splet mymonero z enakim rezultatom: težava s sinhronizacijo.
Izgleda, da moja zadnja transakcija ni bila pravilno obdelana ali kaj podobnega, ne vem točno
No, opravil sem nekaj poskusov uvoza svojih ključev v neko drugo denarnico: uporabljena sta bila aplikacija in splet mymonero z enakim rezultatom: težava s sinhronizacijo.
Izgleda, da moja zadnja transakcija ni bila pravilno obdelana ali kaj podobnega, ne vem točno
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: končno sem dobil dostop do svojih sredstev s čudno denarnico "monerujo". Poleg te je zdaj ena lahko sinhroniziral vse podatke.