Question Testiranje kristalnega metamfetamina v urinu

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Pozdravljeni Fantje in dekleta

čez 2 dni imam razgovor za službo in možen je urinski test. včeraj sem kadil nekaj kristalov in me zanima, ali jih bodo zaznali v mojem urinu?

Arti3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
1 Kajenje pip ...? Ni problema, v 2-3 dneh je izšel! Večina je zunaj po 24 urah! Z urinom!

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Da, cevni dim.
Na srečo niso opravili testa, vendar za varnost ne bom kadil, dokler mi ne povedo, ali sem dobil službo ali ne

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
388
v najslabšem primeru samo dobite sintetični urin ali dobite čisti urin od prijatelja, vendar, kot je dejal prvi odgovor, bo verjetno do takrat izpadel. veliko sreče tho 🙏

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Hvala, da na srečo niso naredili testa, ker nisem videti kot narkoman LOL ! če bi le vedeli, kakšne stvari počnemo v temi🤣

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
99
Deals
22
Metamfetamin lahko v urinu običajno zaznamo do 3 do 4 dni po uporabi , včasih tudi dlje, odvisno od dejavnikov, kot so pogostost uporabe ter presnova in kg posameznika. , obstajajo različne metode, s katerimi poskušate pospešiti ta proces, vendar ni zagotovljenega načina, da bi ga popolnoma izločili iz svojega sistema v samo 2 dneh. pijte veliko vode ter jejte sadje in zelenjavo , prav tako se malo gibajte, da pomagate telesu učinkoviteje presnavljati drogo. vendar spet, 2 dni je kratek čas, raje si zagotovite nekaj časa ali nekaj čistega urina