- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Menim, da je poimenovanje "ne kupujte pri meni" odveč in odvrača od dela. Vsakdo, ki kupuje na tem spletnem mestu, bi moral prebrati pravila in v njih je precej jasno navedeno, da so prodajalci in proizvajalci odobreni prodajalci, zato vsi, ki nimajo tablice, ki označuje enega od teh, niso odobreni s strani spletnega mesta za prodajo.
Počutim se, kot da sem dobil klobuk dunce in preventivno sedel v kotu.
Počutim se, kot da sem dobil klobuk dunce in preventivno sedel v kotu.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Podcenjujete lahkovernost in neumnost ljudi. Takšne ljudi želimo tukaj zaščititi pred kakršno koli prevaro.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
S sporočilom ni težav, vendar je besedilo zagotovo neposrečeno, za razumne ljudi* lahko to zveni nekoliko nečastno. Tudi vse izkušnje kažejo, da takšne stvari ne odvrnejo nikogar s slabimi nameni, temveč običajno razjezijo poštene.
*občutljivi ljudje so polovica Azije in vsa Poljska
*občutljivi ljudje so polovica Azije in vsa Poljska
- Reaction score
- 30
Všeč mi je dejstvo, da imate v naslovu status ne kupujte pri meni, saj je jasno, kdo so prodajalci in proizvajalci. Vse transakcije, opravljene z osebo, ki ima status ne kupuj od mene, so jasno na lastno odgovornost in zaupanje.
Poleg tega gledam mimo tega, kako dolgo ima oseba svoj račun. Ali so rezidenti ali člani, nato pa, kakšne dejavnosti imajo tukaj. Odprta narava profilov na tem mestu za ogled teh informacij lahko pomaga pri zaupanju v osebo. Po mojem mnenju smo vsi večinoma prijazni neznanci.
Potem je tu še vidik kemije, ljudje z malo ali nič izkušnjami bi bili na drugih mestih popolnoma ponižani. Samo za postavljanje vprašanj, ki presegajo njihove sposobnosti, tukaj je veliko bolj popustljivo in gre za varnost, izobraževanje in ne za izobčenje osebe, ki postavlja vprašanja.
Poleg tega gledam mimo tega, kako dolgo ima oseba svoj račun. Ali so rezidenti ali člani, nato pa, kakšne dejavnosti imajo tukaj. Odprta narava profilov na tem mestu za ogled teh informacij lahko pomaga pri zaupanju v osebo. Po mojem mnenju smo vsi večinoma prijazni neznanci.
Potem je tu še vidik kemije, ljudje z malo ali nič izkušnjami bi bili na drugih mestih popolnoma ponižani. Samo za postavljanje vprašanj, ki presegajo njihove sposobnosti, tukaj je veliko bolj popustljivo in gre za varnost, izobraževanje in ne za izobčenje osebe, ki postavlja vprašanja.