- Reaction score
- 46
Izdelana 2. serija, kakovost je vrhunska, preizkuševalci so mu dali prednost pred tabletami mdma, ki so v obtoku.
Ena težava pa je, da je bilo uporabljenih 50 g 52190 in pridobljenih le 7 gr končnega izdelka. Morda smo v raztopini dcm uporabljali metilamin hcl, pomešan z natrijevim hidroksidom, verjetno je uhajalo preveč metilaminskega plina. 40-odstotna raztopina metilamina je še na poti, tako da se bo do takrat izkoristek morda izboljšal. Prav tako nisem izvajal ekstrakcije iz vodne plasti, tako da to tudi pojasnjuje. Ali bi uporaba magnetnega mešala prav tako povzročila slabši izplen?
Edit: Po sušenju z natrijevim sulfatom sem HCl dodal neposredno v DCM z raztopino proste baze. Ali je treba DCM upariti z vakuumom in nato dodati HCl z acetonom, kako bo to privedlo do drugačnega rezultata od metode, ki sem jo izvajal doslej?
Zanima me tudi, kako ločujete plasti z vedri? Razumem, da se pri manjši količini lahko to naredi z ločilnim lijakom, vendar se mi zdi, da je pri vedrih to težje pravilno izvesti.