- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Delal bi za vas v mestu New York za majhen odstotek snovi. Delal bi za vzpostavitev zaupanja. Tu je ogromen neizkoriščen trg.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
Ekipa BB išče nove sodelavce.
Zahteve:
- Prejemanje mrtve kapljice mefedrona v količini 50 g (najmanjša serija ob zagonu).
- Pakirajte v 25 zavojčkov po 2 g.
- 25 mrtvih kapljic skrijte na varnih mestih.
Pogoji:
Zahtevani polog v višini 100 EUR
Po prodaji izdelka bo izvajalec prejel 15 EUR za vsako uspešno prodano mrtvo kapljico.
15*25=375 evrov + 100 evrov pologa.
Delo je vedno na voljo. Pri nas zaslužite od 300 evrov na dan, če nam posvetite le nekaj ur. Če vas to zanima, me kontaktirajte v zasebnih sporočilih. @HEISENBERG @Madre
Zahteve:
- Prejemanje mrtve kapljice mefedrona v količini 50 g (najmanjša serija ob zagonu).
- Pakirajte v 25 zavojčkov po 2 g.
- 25 mrtvih kapljic skrijte na varnih mestih.
Pogoji:
Zahtevani polog v višini 100 EUR
Po prodaji izdelka bo izvajalec prejel 15 EUR za vsako uspešno prodano mrtvo kapljico.
15*25=375 evrov + 100 evrov pologa.
Delo je vedno na voljo. Pri nas zaslužite od 300 evrov na dan, če nam posvetite le nekaj ur. Če vas to zanima, me kontaktirajte v zasebnih sporočilih. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Ali to pomeni, da boste pošiljali v ZDA in ali že imate stranke tukaj?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed? Lol Sprašujem samo, ali mi dobavljajo tudi stranke, ki naj dostavijo. Zdi se mi, da je tako, kot da to deluje. Nisem prepričan, da razumem, kako ravnajo. Rekli so, da bom zaslužil do 300 evrov na dan, zato sem spraševal, kako je to mogoče? Ali oni naredijo naročilo za njih in potem jaz dostavim izdelek? Fed lol Jaz sem na sceni od leta 2014, ne potrebujem tvojega sranja, ko jim postavljam vprašanje. O tem, kako to deluje