VSEM, KI MENIJO, DA JE NAŠA ORGANIZACIJA PREVARANTSKA
To govori šef celotne organizacije
Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste v tem težkem obdobju izkazali podporo skupini Valentino Cartel, in vam sporočil, da vaša podpora ne bo ostala neopažena, resnično cenimo vsakega izmed vas.
V zadnjem času smo bili priča nekaterim sovražnim in negativnim komentarjem o naši organizaciji, kar nas žalosti, saj razumemo vaše frustracije, vendar pa ni prijetno videti, da se naše zveste stranke obrnejo proti nam po enem napačnem dejanju.
Da bi razjasnili stvari, je bil član, ki je vodil ta sektor poslovanja, aretiran, njegova seja, prototnmail in telegram pa so bili kompromitirani. Podatki na njegovi napravi so šifrirani, zato se ne bojte, da niste ogroženi, vendar menimo, da je za naprej najbolje, da uporabljate drug e-poštni naslov. Zaradi izgube storitev sporočanja novi član, ki je bil dodeljen za obravnavo tega sektorja, nima nobenih predhodnih informacij, zato je vse, kar zdaj počne, zanj novo. To pomeni, da ne pozna nobene od starih strank ali njihovih naročil, zato prosi ljudi za dokazila o plačilu in zgodovino sporočil s starim članom. Vsakemu naročniku je bila dodeljena številka naročila, ki je bila zabeležena na njegovem telefonu. Tako je lahko v pogovoru z ekipo za pakiranje ustrezno dodelil številke za sledenje. Po aretaciji tega člana smo izgubili ogromno informacij in zdaj jih poskušamo zbrati čim več, da bi lahko odpravili težave. Druga težava so zasegi, saj je bilo nedavno zaseženih veliko naših poslanih paketov, naša glavna skladišča v Franciji in Nemčiji pa so bila zaprta, kar je še dodatno oviralo našo organizacijo. Če sem iskren z vami, so bili zadnji trije tedni izjemno zajebani.
Veliko vas je komentiralo, da smo prevaranti, zato sem z vami transparenten. Vse stranke, ki pomagajo temu novemu članu, da se znajde na tem mestu, bodo zelo cenjene. Čeprav sem pravkar videl, da so nam bile odvzete pravice do prodaje, kar je škoda videti. Za vsa vprašanja nam pišite po elektronski pošti. Najpomembnejša stvar je povrnitev zaupanja, ki je bilo zgrajeno pred tem. To želimo storiti tako, da bomo vsakomur omogočili največ 75-odstotno ponovno pošiljanje, odvisno od njegovega položaja. Pošljite nam elektronsko sporočilo z dokazilom o transakciji, svojim prvotnim naročilom, koliko, če sploh kaj, je prispelo in vašim naslovom za dostavo. Veselimo se vseh novih poslovnih priložnosti, ki nam bodo prišle na pot.
Informacije o naročilih, oddanih med 25. septembrom in 2. oktobrom, so za nedoločen čas izgubljene. Vsa nova naročila, oddana od 5. septembra, ko smo ponovno začeli poslovati, so bila obdelana, razen če so bila oddana prek spletnega mesta bbgate. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ostanite na varnem, moji ljudje.
Šef