🔍 Najbolj iskani!

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
In ali se strinjate s tem, da lahko delite svoje tehnike za uvoz? Je objavljena pri drugi osebi ali na prostem naslovu ali kakšen je vaš trik? (Popolnoma razumem, če zavrnete odgovor, seveda :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Uporabljajte le pravilne (lastne) podrobnosti. Več pozornosti pritegnete z uporabo praznih naslovov, poštnih nabiralnikov ali drugih konstrukcij. Če vas želijo, vas bodo v vsakem primeru dobili.

Prepričajte se, da poznate lokalno zakonodajo, in poskrbite, da imate "nekoliko" verodostojno zgodbo.

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Ali bi morda lahko obvladali pošiljanje 2000 litrov GBL na mesec in mi ga poslali. Imam poslovno dovoljenje, ki je povezano s tem, vendar bi ga rad prejel kot nekaj drugega z morda dodanim barvilom za živila, da se prepričam, da se ne obravnava kot GBL. Bil bi vam za vedno dolžan in obljubil bi, da vam bom v bližnji prihodnosti postavil kip?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Moj sosed plačuje najvišjo ceno za
4m-propriofenon
2b-4m-valerofenon
fenilmagnezijev bromid in drugi grignardi
Dimetokain HCl
številne druge kemikalije,
vendar jih je treba pošiljati v domovino, samo po sistemu Us-2-Us. Nič iz Kitajske ali Poljske. Nič skozi carino. Nekdo pogumen bi jih lahko uvažal po kilogramih, jih razgradil in preprodajal z velikim dobičkom.
Na tej strani je na voljo ponudba za 125 USD/kg d-kain HCl iz Kitajske, moj sosed bi plačal desetkrat več.

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Zakaj je to težje dobiti v kislem anhidridu lahko dobim celo cianogen bromid in posodo za hladilnik, vendar 2c-H mislite, da sem prosil za raketomet, zaradi česar je moj Objektiv samo preozek kakršni koli predlogi