Víťazstvo dámy a páni !
Vyrobil som 160 mg heroínu zo 173 mg bezmorfínovej bázy, extrahovanej z 300 mg tabletiek morfíniumsulfátu, ktorým vypršala platnosť v roku 2008 (áno, pravdepodobne vyrobených v roku 2006, následne skladovaných počas 17 rokov pri teplote okolia (blízko 20 °C).
Vyrobil som si vlastný anhydrid octový z Na-acetátu + S2Cl2 a použil som 1 gram s mojimi 173 mg morfínu bez bázy, v 10 ml sklenenej banke, pri teplote 85 °C regulovanej za stáleho magnetického miešania počas 2H20 minút.
Bazifikácia 10% roztokom NaOH, extrakcia éterom, odparenie v sklenených Petriho miskách pri 45°C (pozri obrázok), navážené (160mg, dobrý výťažok), zaliate destilovanou vodou a okyslené blízko pH2 kvapkami koncentrovanej HCl, neutralizované hydrogenuhličitanom sodným do pH7.
Injekcia IM :
1,5 mg prahová hodnota, malé účinky (preto zrejme nie morfín v tejto hladine)
3mg : moja skutočne silná dávka (účinky sú o niečo lepšie ako morfín príjemnejšie)
6mg : zvracanie
Perfektné, podľa mojich skúseností je to skutočný DAM, takmer 2 až 2,5-krát silnejší ako lekársky morfín.
Mám v úmysle reprodukovať syntézu s podrobnejšími informáciami, obrázkami, výpočtami, presnými teplotami a materiálom.
Vytvorím dobre zdokumentovanú špecializovanú stránku o tejto syntéze na tomto fóre, keď budem mať aspoň 4 alebo 5 skúseností so syntézou.
(a viac morfia z môjho kodeínu, zdá sa, že to funguje veľmi dobre)
-> Osobná úvaha : stále nechápem, prečo sa DAM nepoužíva v nemocnici (alebo dokonca legálne) : miera závislosti je ekvivalentná napríklad Tramadolu, čo je pre mňa veľmi nízka úroveň. Časový odstup jedného týždňa medzi 2 dávkami je ako jeden z večierkov s priateľmi : je to v pohode, ale nie je problém počkať ďalší týždeň. Môj postreh je : problémy so závislosťou by mohli mať len tí, ktorí už majú problémy so závislosťou...