- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 38
!!!dodatok: prečo ešte tento článok. ide o to, že vo fáze pridávania rozpustenej zásady k MA hcl som urobil chybu. konkrétne som ju pridal veľmi rýchlo a ako ste si už uvedomili, strata kvality vodného metylamínu a nakoniec nekvalitný výťažok 4mmc.
- Reaction score
- 8
- By HeavenChem
-
26 Jul
Bruh, použili ste príliš veľa alkálií
Môže s vytvoriť preskupenie voľnej bázy na pyrazíny z dôvodu nestability 4-MMC v alkalických roztokoch s kyslíkom.
Pokúste sa použiť ľahkú ťahovú zložku alkálií, aby ste zabránili vedľajším reakciám
Môže s vytvoriť preskupenie voľnej bázy na pyrazíny z dôvodu nestability 4-MMC v alkalických roztokoch s kyslíkom.
Pokúste sa použiť ľahkú ťahovú zložku alkálií, aby ste zabránili vedľajším reakciám
- Reaction score
- 8
- By HeavenChem
-
27 Jul
Aj vy pridávate NaOH priamo k soli metylamínu. Lepšie je pripraviť alkalický vodný roztok a urobiť ho studený. To isté je potrebné urobiť s vodným roztokom vašej soli. V takom prípade po reakcii získate celkom dobrú bázu bez metylamínu
Uistite sa, že používate dostatočné množstvo vody, pretože chlorid sodný môže nahradiť metylamín a váš plyn sa stratí oveľa rýchlejšie
Uistite sa, že používate dostatočné množstvo vody, pretože chlorid sodný môže nahradiť metylamín a váš plyn sa stratí oveľa rýchlejšie