Podľa môjho názoru je smogovanie koksu v malom meradle zo SA do EÚ na dlhší čas nerealizovateľné. Vaše spojenie tu čoskoro praskne. Existuje dôvod, prečo kartely sakramentsky bohatnú a nie celá rada drobných pašerákov.
Ak to aj tak chceš skúsiť, nemal by si posielať malé balíky expresne, súkromne vyzerajúce, s uvedenou hodnotou nižšou ako 150 €. Takisto to nelikvidujte a potom to rekryštalizujte v látke alebo smth like that alebo to neposielajte tekuté, lebo potom by to bolo ešte viac maskované.
Ak z toho chcete urobiť väčšiu operáciu, čo tiež neodporúčam, nikdy by som sa nesnažil, aby bezdomovec v europe zaregistroval firmu online (malo by to byť možné vo väčšine európskych krajín) vrátane EROI-čísla, na ktoré probaly potrebujete aj daňové ID osôb. Nie je to to isté. Nezamestnávajte tých CC-Fraud chlapcov, ktorí predávajú skutočné Onlinebank-Accounts bc vedia tam cestu cez možné procesy kontroly identity. Nikdy neposielajte Drevené debny s typickými brazílskymi vecami do Európy prostredníctvom prepravnej spoločnosti. Bc potom váš európsky partner "len" musí zamestnať prepravnú spoločnosť (ktorej musí zaplatiť bankovým účtom od tých online chlapíkov), ktorá tieto krabice doručí na miesto, kam sa zmestí nákladné auto s nakladacími krabicami (t. j. veľkoobchod). horšie by bolo dať dovnútra nejaké technické veci, aby ste mohli skontrolovať, či bola krabica temperovaná. Takisto by sa údaje mali vždy prenášať priamo k vám a nie postovať na obskúrny účet na Twitteri...
JA BY SOM TO UROBIL! JE TO DOBRÝ NÁPAD!
Honi soit qui mal y pense