- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ak budem postupovať podľa tejto syntézy a dokončím ju, môžem to začať blotovať na svoj list, aby som vyrobil 200-300ug tabliet, alebo musím postupovať podľa syntézy Williama dampiera (odkaz nižšie), aby som mal LSD, ktoré môžem začať blotovať na papiere.
William dampiers synthesis:
William dampiers synthesis:
Syntéza LSD z kyseliny lysergovej prostredníctvom PyBOP
Činidlá: Kyselina lysergová (cas 82-58-6) 2,80 g; metylénchlorid (DCM; CH2Cl2) 190 ml; N,N-dietylmetylamín (cas cas 616-39-7) 1,81 g; PyBOP (cas 128625-52-5) 5,70 g; dietylamín (cas 109-89-7) 0,84 g; hydroxid amónny (NH4OH) 100 ml 7,5 M; hydrogenuhličitan sodný (studený nasýtený aq roztok)...
bbgate.com
- Reaction score
- 1
Ak by ste mali zariadenia alebo vedomosti na vykonanie tejto syntézy, nemuseli by ste sa pýtať túto otázku.
Ide o pomerne nebezpečný a komplikovaný postup, pri ktorom sa využívajú postupy ako katalytická hydrogenácia, ktoré si vyžadujú špeciálne vybavenie, nehovoriac o zariadeniach na manipuláciu s nebezpečnými chemikáliami, ako je tionylchlorid a kyanovodík. Navyše, ak by ste si o výrobe LSD urobili aspoň zbežný prieskum, pochopili by ste, že tento syntetický postup je pre tajného chemika sotva užitočný a že pri väčšine tajných výrob LSD sa kyselina lysergová získava hydrolýzou príbuzných (zo šedého trhu pochádzajúcich) zlúčenín.
Odporúčal by som prečítať si učebnicu všeobecnej chémie a organickej chémie a začať jednoduchšou syntézou inej zlúčeniny. Pravdepodobne sa zabijete, ak sa pokúsite o túto syntézu s vašou súčasnou úrovňou vedomostí.
Ide o pomerne nebezpečný a komplikovaný postup, pri ktorom sa využívajú postupy ako katalytická hydrogenácia, ktoré si vyžadujú špeciálne vybavenie, nehovoriac o zariadeniach na manipuláciu s nebezpečnými chemikáliami, ako je tionylchlorid a kyanovodík. Navyše, ak by ste si o výrobe LSD urobili aspoň zbežný prieskum, pochopili by ste, že tento syntetický postup je pre tajného chemika sotva užitočný a že pri väčšine tajných výrob LSD sa kyselina lysergová získava hydrolýzou príbuzných (zo šedého trhu pochádzajúcich) zlúčenín.
Odporúčal by som prečítať si učebnicu všeobecnej chémie a organickej chémie a začať jednoduchšou syntézou inej zlúčeniny. Pravdepodobne sa zabijete, ak sa pokúsite o túto syntézu s vašou súčasnou úrovňou vedomostí.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Vďaka za úprimnú radu, človeče, noob chemik ako ja by sa mal držať dovozu, kým nezískam viac skúseností