Syntéza heroínu z morfínu

depot1223

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Toto je ukradnuté z príspevku erowid vytvoril chlapík menom samson. Položil som základnú otázku a chlapík nemal ani poňatia, o čom hovorí.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Niektorí členovia tu sú zo starších fór čarodejnice, kde sa zrušili, prinášame vám informácie z tých čias do súčasnosti s väčším množstvom informácií a lepšou syntézou

C. R. Alder Wright v roku 1874 bol prvý, kto to urobil a pozrite sa na nás teraz, takže technicky erowid to skopíroval rovnako

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
G.Patton Veľký
Môžete mi povedať presné množstvo chloroformu? Ďakujem.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,867
Deals
1
približne x5 dávok v gramoch

View previous replies…

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Na každý kilogram morfínovej bázy treba pridať presne toľko chloroformu?

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Môžem v kroku 9 použiť etanol?

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Čo je to, ak používam ľadovú kyselinu octovú? Dostanem 6-monoacetylmorfín namiesto diacetylmorfínu?
A mohol by som chloroform nahradiť dichlórmetánom? Myslím, že áno...

Čo sa stane, keď sa mi nepodarí zohnať anhydrid kyseliny octovej?
Mohol by som medzi banku a reflux umiestniť Soxhletov extraktor naplnený extrakčným puzdrom plným molekulového sita a potom namiesto anhydridu kyseliny octovej použiť ľadovú kyselinu octovú? Molekulové sito by malo absorbovať vodu, takže ľadová kyselina octová by sa mala dehydrovať a počas reakcie by mal vzniknúť anhydrid kyseliny octovej a použitím ľadovej kyseliny octovej namiesto anhydridu kyseliny octovej získate diamorfín (heroín). Čo si myslíte?

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Som zvedavý. Prečo sa etylalkohol, dietyléter a HCL používajú spoločne na premenu zásady na soľ Hcl?
Vždy, keď som prevádzal bázu na Hcl, použil som len roztok zriedeného Hcl, kým sa báza nerozpustila, odfiltroval som všetky zvyšky a potom som nechal vodu/hcl odpariť, čím mi zostal heroín hcl.

Aká je výhoda použitia etylalkoholu a dietyléteru s hcl na vytvorenie heroínu hcl, prosím?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
Zdá sa, že H.hcl nie je rozpustný v tejto zmesi rozpúšťadiel a môže sa vyzrážať, takže sa čas výroby veľmi zníži vynechaním odparovania, ale nie je to 100 %, pretože som to nerobil

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
A to dáva zmysel. Dúfajme, že sa nám to podarí potvrdiť.