- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravím vás
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Ahoj Spiritus vitaj... kludne sa predstav čim sa zaoberaš .... aby sme mohli slovenskej vetve začať budovať štruktúru tém ktoré tu založíme
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen alebo nurofen alebo paralen grip ten zeleny obsahuju pseudoefedrin ja som to robil najjednoduchšou cestou aspoň premňa je "straight to E" vygoogli si to napiš "straight to E erowid" a hned prvy linksi rozklikni potrebuješ technicky benzin aceton toluen všetko dostupne vo farby laky existuje metoda kedy musiš použivať kyselinu chlorovodikovu aby si dosiahol neutralne PH vo vodnej vrstve je to komplikovane lebo možeš prepisknuť PH a zase potom pridavať hydroxid sodny a je stym jebačka ale straight to E je jednoduchšie všetko to spojiš a odpariš ale pozor pri odparovani su to velmi horľave latky treba to robiť najlešpie vonku na dvore a odfukovať vypary ventilatorom ja som zažil exploziu a velky požiar ked som robil asi naraz 100g pseuda vo velkom janskom skle som mal asi politra tychto chemikalii a zatial čo som nabijal ručny ventilator sa vypary nazbierali ked som ktomu priložil ventilator a zapol ho vznikla iskra a vznietilo sa to nato velky pozor jasne metoda HCL po kvapkach na PH7 je bezpečnejšia
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
suhlasim metoda z pseuda je momentalne komplikovanejšia koli fosforu neda sa už zohnať tak ako kedysi jediny sposob ako ziskať RP(cerveny fosfor) je zoškrbať ho zo zapalkovych škatuliek, jod neni problem ale ziskavanie pseuda chodiť od lekarni do lekarni si myslim že prinaša riziko niekto by si mohol všimnuť že chodiť častejšie do lekarni buducnosť je meth z P2P len neviem ako je to s kvalitou obecne mi je zname že meth z P2P je oniečo slabši než meth z pseuda
- Reaction score
- 43
D-meth bude vždy len D-meth nezáleží ako bol syntetizovany.p2p meth produkuje racemicky meth 50%L-meth50% D-meth takže po synteze musíš rozdeliť izomery. Studuj pýtaj sa na fóre je tam veľa skvelých ochotných ľudí ktorí poradia vysvetlia návedu na tú správnu koľaj. Nech už budeš robiť čokoľvek pamätaj na SK drogy nepredávaj. Dobrá rada
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿