Od spoločnosti Glitchy som dostal 2 gramy 4-MMC. Veľmi vám ďakujem, to bolo od vás naozaj super.
Prehľad o preprave:
Balík bol z Nemecka do USA prostredníctvom USPS, čo som nevedel, kým som nedostal sledovacie číslo.
Tentokrát mi to nevadí, pretože ide o malé množstvo a aj poštovné bolo pre túto vzorku zadarmo (Ešte raz vďaka).
Pri dovoze/vývoze si myslím, že je dôležité, aby zákazník vedel, odkiaľ tovar pochádza, pretože pri dovoze podlieha možnému a štatisticky pravdepodobnému prehľadávaniu.
USA do USA s USPS dáva vrstvu bezcennej bezpečnosti, pretože ak "oni" budú chcieť prehľadávať váš balík zaslaný USPS, tak to urobia, a to rýchlo!
Vďaka tomu mám len menší pocit paranoje zo zabavenia pri preprave z USA do USA. Dáva to zmysel?
Dáva to veľký zmysel. Práve teraz píšem z hlavy o základoch prepravy, aby sa poznatky dostali k používateľom.
Späť k téme!
Prehľad balenia:
Za normálnych okolností by som tieto informácie takto nezdieľal.
Bol to kus papiera zložený na tretiny s malým zataveným mylarovým vreckom, cez ktoré som cítil vôňu uhorky 4-MMC ešte predtým, ako som ju dostal z papiera. Pripomínalo mi to rok 2009, ale colná správa odvtedy prešla dlhú cestu. Takže to bolo znepokojujúce.
Výrobok: