Paracelsus
Addictionist
- Reaction score
- 234
Všetkým prajeme veľa úspechov!
Po diskusii s administráciou som sa rozhodol otvoriť malú konzultačnú miestnosť v tejto časti fóra.
Niečo o sebe: Som lekár so špecializáciou na psychiatriu a adiktológiu a v týchto oblastiach pracujem už roky. Na základe svojich skúseností som zistil, že hlavným problémom v zdravotnej starostlivosti súvisiacej so závislosťami je nedostatok vedomostí a absolútne spravodlivá nedôvera jednotlivcov v systém.
Našťastie, platformy ako Breaking Bad poskytujú ľuďom určitú slobodu a umožňujú pacientom aj odborníkom komunikovať priamo a anonymne bez toho, aby boli viazaní systémovými obmedzeniami. áno, nikto tu neposkytne záruky a nevyrieši za vás všetky vaše problémy (tak ako všade inde). Tu však môžete získať úprimné informácie zadarmo a bez záväzkov.
V tejto téme môžete klásť akékoľvek otázky týkajúce sa zdravia, návykových látok, závislostí, znižovania škôd alebo iných tém, ktoré s danou problematikou buď súvisia, alebo s ňou trochu nesúvisia.
Hoci nemôžem sľúbiť, že odpoviem okamžite (s najväčšou pravdepodobnosťou práve naopak), budem sa snažiť odpovedať na každú z nich. Rád by som všetkým pripomenul, že online písanie má svoje obmedzenia, a to nielen z hľadiska času odpovede, ale aj z hľadiska získavania informácií potrebných na objektívne, užitočné a bezpečné odporúčania.
Ak uprednostňujete súkromnejšiu komunikáciu, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom súkromných správ.
Na záver tiež odporúčam všetkým, aby si prezreli celú sekciu fóra o medicíne a zdraví, zdieľali ju medzi svojimi známymi a podľa možností sa podieľali na jej obsahu. Ak máte vedomosti alebo skúsenosti s touto témou, ale neviete, kde začať - tiež mi neváhajte napísať.
V každom prípade vám veľmi rád odpoviem na vaše otázky a poskytnem pomoc podľa svojich možností.
Zostaňte v kontakte a buďte zdraví!
Last edited: