Question Rozbitý kondenzátor

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Pozná niekto v Spojenom kráľovstve niekoho, kto opravuje laboratórne vybavenie, pretože môj veľký kondenzátor a destilačné spoje frakcií sa zlomili choré AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Určite ich môžete kúpiť lacnejšie z Číny. Ja som dostal pekný ahlihnový kondenzátor za 20 dolárov z Amazonu, ktorý bol z Číny zaslaný zadarmo. 3 hrdlo 500 ml rbf, 25 dolárov máte z Amazonu?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Áno, ale nie lacné veci, ako že príde zlomil radšej ich opraviť tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Bolo to od "renomovanej " spoločnosti, pozrel som sa do histórie, bola to spoločnosť Deschem. Bolo to neuveriteľne dobre zabalené. Vo vnútri polystyrénovej škatule vyrobenej na to a veľmi hrubostennej a veľmi hustej, v kartónovej škatuli dokonale zapadajúcej a potom zabalenej s arašidmi v ďalšej kartónovej škatuli. Mohol by som mať fotky, ale bolo by naozaj ťažké ju rozbiť. Nemyslím si, že by ju dokázali rozbiť dve rany 8 librovou klátičkou , ale dokážem preraziť obe strany steny z kvádrov rovnakým

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Máte odkaz na jeho obchod na Amazone plz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Je to aj celkom slušné sklo. jediné lepšie veci, ktoré mám, sú Pyrex alebo kimax. Toto sú najlepšie čínske veci, ktoré mám. Práve som si kúpil novú miešaciu dosku. Na tej mojej starej sa spálilo vykurovacie teleso v 2. Po dlhom hľadaní som si zaobstaral Vevor 500 W ohrev so sondou a lcd displejom a je to PID, takže otáčam gombíkom, kým to nenapíše požadovanú teplotu, a odchádzam. Bolo to 140 alebo 150 dolárov.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
That's grate it's even free delivery aswell to uk goin to dm him with my list 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
ak ste odhodlaní pokúsiť sa o opravu sami , mohli by ste skúsiť použiť vysokoteplotné epoxidové lepidlo na sklo, nezabudnite, že má byť špeciálne určené na použitie pri vysokých teplotách.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
To bola prvá vec, ktorá ma napadla, ale nebol som si istý, že probs stále brzdí lol