- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Pracoval by som pre vás v New Yorku za malé percento látok. Pracoval by som na budovaní dôvery. Je tu obrovský nevyužitý trh.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
Tím BB hľadá nových zamestnancov.
Požiadavky:
- Prijímanie mŕtvej kvapky mefedrónu v množstve 50 g (minimálna dávka pri spustení).
- Balenie v 25 balíčkoch po 2 g.
- Ukryte 25 mŕtvych kvapiek na bezpečných miestach.
Podmienky:
Požadovaná záloha 100 EUR.
Po predaji produktu dostane zmluvný partner 15 EUR za každú úspešne predanú mŕtvu kvapku.
15*25=375 eur + 100 eur záloha.
Práca je vždy na mieste. Zarábajte s nami od 300 eur denne, venujte nám len niekoľko hodín. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte do súkromných správ. @HEISENBERG @Madre
Požiadavky:
- Prijímanie mŕtvej kvapky mefedrónu v množstve 50 g (minimálna dávka pri spustení).
- Balenie v 25 balíčkoch po 2 g.
- Ukryte 25 mŕtvych kvapiek na bezpečných miestach.
Podmienky:
Požadovaná záloha 100 EUR.
Po predaji produktu dostane zmluvný partner 15 EUR za každú úspešne predanú mŕtvu kvapku.
15*25=375 eur + 100 eur záloha.
Práca je vždy na mieste. Zarábajte s nami od 300 eur denne, venujte nám len niekoľko hodín. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte do súkromných správ. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed? Lol, len sa pýtam, či mi dodajú aj zákazníkov, aby som dodal. Zdá sa mi, že to tak funguje. Nie som si istý, či chápem, ako to robia. Povedali, že zarobím až 300 eur denne, tak som sa pýtal, ako je to možné? Oni im urobia objednávku a ja im potom doručím výrobok? Fed lol ja som na scéne od roku 2014 nepotrebujem tvoje kecy keď sa ich pýtam na niečo. O tom, ako to funguje