Dobrý deň, skvelý zápis!
Takže manny rešpekt za to, že u chlapci to prinášajú / venujú čas, aby sa s nami podelili!
Ale 1 vec ma trápi.
Toto fórum ma naučilo, že amfetamín by mal byť biely, ostatné farby súvisia s (chybnou) syntézou, prekurzormi/ zvyškami jedov...
Viem, že je bežné, že sa v konečnom produkte mierne zmení farba, ale váš konečný produkt je len plný žltej/oranžovej farby ?
Čo je s tým?
Takže manny rešpekt za to, že u chlapci to prinášajú / venujú čas, aby sa s nami podelili!
Ale 1 vec ma trápi.
Toto fórum ma naučilo, že amfetamín by mal byť biely, ostatné farby súvisia s (chybnou) syntézou, prekurzormi/ zvyškami jedov...
Viem, že je bežné, že sa v konečnom produkte mierne zmení farba, ale váš konečný produkt je len plný žltej/oranžovej farby ?
Čo je s tým?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Ahoj, alterego!
Áno, to, že čistý amfetamín má bielu farbu.
Žltá farba Amfetamínu je spôsobená práve jeho oxidáciou.
Napríklad počas odparovania rozpúšťadla pri jeho varu a počas skladovania s pôsobením vzduchu.
Okrem toho možno žltú farbu pripísať nečistotám solí železa a síranu sodného.
V ďalšom výskume budeme túto skutočnosť ďalej skúmať a uverejníme nové výskumné údaje.
Áno, to, že čistý amfetamín má bielu farbu.
Žltá farba Amfetamínu je spôsobená práve jeho oxidáciou.
Napríklad počas odparovania rozpúšťadla pri jeho varu a počas skladovania s pôsobením vzduchu.
Okrem toho možno žltú farbu pripísať nečistotám solí železa a síranu sodného.
V ďalšom výskume budeme túto skutočnosť ďalej skúmať a uverejníme nové výskumné údaje.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Je video, ktoré spomínate, redukcia pomocou borohydridu sodného? Mám obrovský problém s touto syntézou.... môžete mi pomôcť? Podarilo sa mi to raz a všetky ostatné boli neúspešné. Urobil som to dosť krát, keď som určite vedel podrobne odpovedať na to, čo robím, takže by ste asi mohli pomôcť dosť rýchlo... vďaka.