"ICE" - kryštalický metamfetamín hydrochlorid

HenryWeston

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Ide o smiešnu metódu kryštalizácie. Metanol a bezvodý acetón vytvárajú krásne priehľadné kryštály, a ak sa na rozpúšťanie použije aj trochu IPA, môžete očakávať skutočné ohromenia. Premývanie studeným bezvodým acetónom je dobrým postupom a tiež pomáha vyzrážať viac z materského roztoku.
Čas do vyúdenia môže byť 1-24 hodín, skôr, ak pridáte viac acetónu. Nikdy som však nemal takú farbu materského lúhu, vyzerá to na drsné varenie a extrakciu!

View previous replies…

malbona kato

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Nikdy som však nemal materinu dúšku takej farby, vyzerá to na drsný var a extrakciu!

Možno ste nikdy nevystavovali svoje veci na dlhší čas teplu, ako to robí autor. Aj keď je to dôležitý krok na odstránenie zvyškov ketónov.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Toto je pre Racemic Methamphetamine HCl správne? Nie izomér Dextra?

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
224
áno, d,l-meth

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
je metóda odlišná pre racemický a d-meth ? môžete vysvetliť rozdiely?

ByHyde

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Blahoželám vám k tejto práci. Podľa vás alebo vašich priateľov, ktorí vyrábajú racemické kryštály, je rozdiel medzi fázami topenia a tuhnutia v potrubí? Čas zmrazovania racemických kryštálov, ktoré som vyrobil, je príliš dlhý, nenašiel som dôvod?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Príliš dlhý čas je nejasný, ale samozrejme závisí od vetra, ktorý fúka na potrubie, teploty a vlhkosti okolitého vzduchu, atmosférického tlaku a ďalších faktorov. V podčasti Analytická chémia na tejto stránke sa nachádza schéma na vykonanie skúšky tavenia. Je to zmysluplný test, pretože má metriku (metán sa topí pri teplote približne 165 - 167 °C.) Ak je vyššia alebo nižšia o veľmi veľa, poukazuje to na nedokončenú reakciu alebo extrémne znečistený produkt.