You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
Fabrici de top, materiale precursoare, transport sigur, aprovizionare cu materii prime, informații de contact, asistență tehnică, aprovizionare stabilă
Au trecut zece zile în noul ianuarie, iar vacanța se apropie. Vă rugăm să confirmați comanda cât mai curând posibil dacă aveți nevoie de ea! Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați!
Pregătiți-vă pentru o nouă săptămână! În prezent, există un stoc suficient și poate fi expediat în orice moment! Frații care au nevoie de ea mă pot contacta în orice moment!
Suntem întotdeauna pregătiți să vă expediem bunuri, dar, deoarece se apropie sărbătorile, vă rugăm să vă refaceți stocurile în funcție de propriul inventar!
Astăzi este prima zi de vacanță! Deși am intrat în vacanță, rc king va rămâne încă online pentru a vă oferi orice serviciu și ajutor! Nu ezitați să mă contactați dacă aveți nevoie de orice ajutor!