Așa cum a spus KurtV,cercetați și adunați informații de oriunde puteți. Am o cameră ascunsă care vede toate serviciile poștale și, acolo unde mă aflu, avem aceiași oameni care fac livrările 6 zile pe săptămână și care lucrează aproape exact la aceeași oră în fiecare zi. Familiarizați-vă cu acest tip de lucruri, apoi, dacă observați ceva în neregulă, ar putea fi un semn. Eu folosesc adrese diferite ale vecinilor, dar tot sunt cu ochii pe orice lucru ciudat. Totuși, este mai ușor într-o zonă rurală când ceva sau cineva ieșit din comun trece pe aici. Am avut un pachet care a sosit cu 2 zile întârziere o dată din cauza unei "întârzieri usps" și ar fi putut fi nimic, dar am ars acea adresă după aceea doar în cazul în care. Am, de asemenea, o persoană care preia livrările pentru un preț, acolo trimit orice comenzi mai mari. Nu mai au mult timp de trăit, așa că, din punctul lor de vedere, nu prea mai au nimic de pierdut, atâta timp cât le dau o parte din bunătăți, rămân cât se poate de fericiți. De asemenea, cunosc un tip care lucrează cu ups în fiecare an în noiembrie-decembrie. Ajută mai mulți șoferi să livreze și a întâlnit unul grozav anul trecut care îl ajută și acum. Dude îl anunță când este plasată o comandă, iar șoferul va fi atent la pachetul cu acel nume și adresă specifice, îl va scana ca fiind livrat și apoi îl va duce acasă, iar dude se va duce apoi să-l ridice. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de livrare pe care le-am văzut până acum, deoarece te ține 100% în afara radarului, iar șoferul nu are nicio grijă. Dacă pachetul este sechestrat, el va fi informat despre acest lucru, deoarece se află pe traseul său, iar pachetul este expediat la un nume și o adresă aleatorii pe traseul său normal, astfel încât să nu existe nicio legătură cu nimeni. Trebuie doar să vă asigurați că furnizorul dvs. îl expediază prin acest serviciu special, altfel cineva va avea o surpriză mare în poștă.