Zero day
Supply Manager
- Reaction score
- 38
- Deals
- 2
Vă aduc în atenție documente false din diferite țări.
Aceste documente sunt potrivite pentru diferite scopuri. Ele pot fi utilizate pentru a locui și a călători (inclusiv cu avionul) în întreaga UE.
Puteți cumpăra diverse bunuri online, primi colete pe nume false. Dacă plătiți cu cardul bancar sau criptomoneda altcuiva, puteți rămâne anonim. Chiar dacă vânzătorul solicită documente de identitate cu fotografie, rămâneți anonim.
Mulți oameni se confruntă cu problema de a cumpăra produse chimice, deoarece vânzătorul cere să trimită o fotografie a documentelor. Am o soluție pentru acest lucru - documente false.
Tot ceea ce aveți nevoie pentru a comanda un document poate fi listat pe degete:
1. Fotografie (dacă veți folosi documentul doar pentru cumpărături online, atunci nicio problemă trimiteți o fotografie a vecinului vostru tocilar). Dacă doriți să călătoriți cu astfel de documente (să zburați cu avionul, să conduceți o mașină, să stați în hoteluri) trebuie să trimiteți o fotografie personală.
2. Data nașterii (o puteți inventa, principalul lucru este să fie cel puțin oarecum adecvată vârstei)
3. Numele de familie și prenumele (orice nume vă place )
4. Locul nașterii (la alegerea dvs.)
5. Fotografie a semnăturii dvs. (pentru a fi plasată pe document)
Restul îl voi face eu însumi în cel mai bun mod posibil.
Desigur, voi face totul cât mai repede posibil, dar voi vorbi totuși despre termene:
ID și DL (permis de conducere): 3-4 zile
Document de călătorie: 7-8 zile
Trimiterea cu cel mai apropiat autobuz către UE. Maximum 5-7 zile.
Livrare prin poștă în termen de 2 săptămâni. Nu există livrare urgentă.
Ei bine, să trecem la costul documentelor:
ID, DL (permis de conducere): 750€
Document de călătorie (pașaport): 2700€
Republica Cehă:
ID, DL (permis de conducere), document de călătorie (pașaport)
Moldova:
România:
ID, DL (permis de conducere)
Franța:
Spania:
Plata este acceptată numai în criptomonedă. Este o mare plăcere să lucrez prin intermediul serviciului escrow
Mai jos veți găsi fotografii ale muncii mele.
Toate întrebările în corespondență privată sau e-mail
Aceste documente sunt potrivite pentru diferite scopuri. Ele pot fi utilizate pentru a locui și a călători (inclusiv cu avionul) în întreaga UE.
Puteți cumpăra diverse bunuri online, primi colete pe nume false. Dacă plătiți cu cardul bancar sau criptomoneda altcuiva, puteți rămâne anonim. Chiar dacă vânzătorul solicită documente de identitate cu fotografie, rămâneți anonim.
Mulți oameni se confruntă cu problema de a cumpăra produse chimice, deoarece vânzătorul cere să trimită o fotografie a documentelor. Am o soluție pentru acest lucru - documente false.
Tot ceea ce aveți nevoie pentru a comanda un document poate fi listat pe degete:
1. Fotografie (dacă veți folosi documentul doar pentru cumpărături online, atunci nicio problemă trimiteți o fotografie a vecinului vostru tocilar). Dacă doriți să călătoriți cu astfel de documente (să zburați cu avionul, să conduceți o mașină, să stați în hoteluri) trebuie să trimiteți o fotografie personală.
2. Data nașterii (o puteți inventa, principalul lucru este să fie cel puțin oarecum adecvată vârstei)
3. Numele de familie și prenumele (orice nume vă place )
4. Locul nașterii (la alegerea dvs.)
5. Fotografie a semnăturii dvs. (pentru a fi plasată pe document)
Restul îl voi face eu însumi în cel mai bun mod posibil.
Desigur, voi face totul cât mai repede posibil, dar voi vorbi totuși despre termene:
ID și DL (permis de conducere): 3-4 zile
Document de călătorie: 7-8 zile
Trimiterea cu cel mai apropiat autobuz către UE. Maximum 5-7 zile.
Livrare prin poștă în termen de 2 săptămâni. Nu există livrare urgentă.
Ei bine, să trecem la costul documentelor:
ID, DL (permis de conducere): 750€
Document de călătorie (pașaport): 2700€
Republica Cehă:
Moldova:
România:
Franța:
Spania:
Plata este acceptată numai în criptomonedă. Este o mare plăcere să lucrez prin intermediul serviciului escrow
Mai jos veți găsi fotografii ale muncii mele.
Toate întrebările în corespondență privată sau e-mail
Last edited: