Da, sunt sigur că are butoaie de 55 de galoane pline cu pseudo-efedrină care erau destinate unei unități farmaceutice și s-au rătăcit pe drum. În ciuda metodelor amatoricești în care este adesea folosită efedrina, mi-ar plăcea totuși să am un kilogram sau două pentru a experimenta.
cum ați aflat? Îl cumpăr fără rețetă de aproximativ 4 ani fără probleme, chiar și pachete de 100. băiete, probabil că ești pe piață de puțin timp. altfel, prețurile tale sunt supraestimate.
în întreaga Europă puteți cumpăra o cutie de pseudo pe o persoană nu mai mult de 2mg în întreaga cutie, restul lucrurilor sunt pe bază de prescripție medicală, dacă aveți 120mg la acest preț aș dori să schimb vânzătorul partener va lua de la tine 10k e7d
da, tu îmi oferi 0,72g pentru 10e, când valoarea reală este 4e, iar eu trebuie să-ți fac aprovizionarea cu medicamente. omule, mai ai multe de învățat și nu cunoști condițiile din UE. știi, forumul este despre a ne ajuta reciproc și nu, cum credeai tu, despre a fi ignoranți. și te sfătuiesc să schimbi dicționarul și să fii respectuos cu ceilalți membri ai forumului.
Nu, amice, nu sunt ignorant, dacă simți asta, îmi pare rău, mi-ai dat un exemplu, te rog să-mi dai mai multe, știu că amice, prețul este un pic mai mare deja, dar ai dreptate, mai știi alte produse??
Espefa este destul de greu de extras, se lucrează mult cu acesta, cirrus duo este mai bun datorită extracției ușoare cu IPA care produce cristale de PE HCl după extracție pentru a lucra mai ușor
mate reactine 120mg 14 tab costul său 10-12e depinde de țară, ați arătat 6 tabs și cu reducere
poloneză ESPEFA puteți cumpăra o cutie pe o persoană în farmacie nimic mai mult
în serbia rinasek a fost 1,7e acum este mult mai mult și am vorbit despre 14-120mg nu orice 60mg 10-12 tab