- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Bună Patton, mulțumesc pentru clarificări. Confuzia mea provine din scrierea Erowid în care se sugerează eliminarea PEG prin înmuierea amestecului inițial în toluen, așa că am început să mă întreb dacă o parte din PEG va rămâne în toluen.
Iată care este procesul corect din punctul meu de vedere, vă rog să-mi spuneți dacă ați schimba ceva.
1. adăugarea unei soluții alcaline la pH 13
2. se extrage cu Toluen/alt non-polar
3. aruncați stratul vechi de apă, apoi poate faceți câteva spălări cu apă?
4. Adăugați puțină apă curată la solventul nepolar
5. Acidificați până la pH 3 cu HCl diluat
6. Pseudo va migra în faza apoasă sub formă de sare Pseudo-HCl
7. Ibuprofenul (acum acid) va precipita în faza apoasă, astfel încât, în teorie, avem un pseudonim destul de curat în apă.
(8.) Poate că curățarea finală ar trebui să fie o extracție AB cu eter, deși acest lucru ar putea reduce randamentul.
Iată care este procesul corect din punctul meu de vedere, vă rog să-mi spuneți dacă ați schimba ceva.
1. adăugarea unei soluții alcaline la pH 13
2. se extrage cu Toluen/alt non-polar
3. aruncați stratul vechi de apă, apoi poate faceți câteva spălări cu apă?
4. Adăugați puțină apă curată la solventul nepolar
5. Acidificați până la pH 3 cu HCl diluat
6. Pseudo va migra în faza apoasă sub formă de sare Pseudo-HCl
7. Ibuprofenul (acum acid) va precipita în faza apoasă, astfel încât, în teorie, avem un pseudonim destul de curat în apă.
(8.) Poate că curățarea finală ar trebui să fie o extracție AB cu eter, deși acest lucru ar putea reduce randamentul.
- Reaction score
- 3
- By Fedbaby074
-
17 Sep
Extracția A/b este probabil cea mai bună opțiune, dar nu este încă garantată
?deci vreți să spuneți că ar trebui să folosesc extracția A/B pentru toată această procedură?
Noul meu plan este să dizolv mai întâi pastilele în etanol timp de 5-8 ore. (ultima dată acest teqniqe a dizolvat bot IBU și PSE dar greutatea cutiei Modafen este de 24pcs și o pastilă conține 200mg Ibuprofen și 30mg PSE. așa că la început am început cu 5500mg
După ethanol souk le-am lăsat doar să se evapore rdry în chill.....it a fost okn și cel mai insteresant cred că a fost că am trecut de la 5500a la ca 1500-1700 mg, dar im reallz sigur că acest lucru acest lucru doar pse, ibu și unele câteva umpluturi.
Și din acest punct mă întreb.
SOOOO crezi că acest lucru este de gând să lucreze?
1. Soalking întreaga masă în etanol timp de 5-8 ore
2. filtrarea soluției și păstrarea luquid și aruncarea gag resturi
3.acum e timpul să încălzim la foc foarte mic și să evaporăm încet până obținem amestecul dorit de pulbere de PSE și IBU.
4. Adăugarea de apă alcalină până când soluția mea ajunge la un pH de 13.........adăugarea de soluție alcalină pentru ce? cum ar fi pastile soke în apă alcalină? pentru că pastilele mele conțin rahat care se activează în apă.
5. extract cu toluen
6. acum aruncați stratul vechi de apă, apoi poate faceți câteva spălări cu apă?
7. Adăugați puțină apă curată destilată la solventul nepolar
8. Acidificați până la pH 3 cu HCl diluat (trebuie să scutur, sau doar o agitare lentă este ok?)
9. Pseudo va migra în faza apoasă sub formă de sare Pseudo-HCl
10. Ibuprofenul (acum acid) va precipita în faza apoasă, deci în teorie avem un pseudo destul de curat în apă
11. în cele din urmă pot face extracție A/B pentru a purifica PSE și mai mult.
Mulțumesc pentru răspunsuri
Noul meu plan este să dizolv mai întâi pastilele în etanol timp de 5-8 ore. (ultima dată acest teqniqe a dizolvat bot IBU și PSE dar greutatea cutiei Modafen este de 24pcs și o pastilă conține 200mg Ibuprofen și 30mg PSE. așa că la început am început cu 5500mg
După ethanol souk le-am lăsat doar să se evapore rdry în chill.....it a fost okn și cel mai insteresant cred că a fost că am trecut de la 5500a la ca 1500-1700 mg, dar im reallz sigur că acest lucru acest lucru doar pse, ibu și unele câteva umpluturi.
Și din acest punct mă întreb.
SOOOO crezi că acest lucru este de gând să lucreze?
1. Soalking întreaga masă în etanol timp de 5-8 ore
2. filtrarea soluției și păstrarea luquid și aruncarea gag resturi
3.acum e timpul să încălzim la foc foarte mic și să evaporăm încet până obținem amestecul dorit de pulbere de PSE și IBU.
4. Adăugarea de apă alcalină până când soluția mea ajunge la un pH de 13.........adăugarea de soluție alcalină pentru ce? cum ar fi pastile soke în apă alcalină? pentru că pastilele mele conțin rahat care se activează în apă.
5. extract cu toluen
6. acum aruncați stratul vechi de apă, apoi poate faceți câteva spălări cu apă?
7. Adăugați puțină apă curată destilată la solventul nepolar
8. Acidificați până la pH 3 cu HCl diluat (trebuie să scutur, sau doar o agitare lentă este ok?)
9. Pseudo va migra în faza apoasă sub formă de sare Pseudo-HCl
10. Ibuprofenul (acum acid) va precipita în faza apoasă, deci în teorie avem un pseudo destul de curat în apă
11. în cele din urmă pot face extracție A/B pentru a purifica PSE și mai mult.
Mulțumesc pentru răspunsuri
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0