- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 415
aluminiul nu ar face-o mai suspectă? atunci este evident că ascunzi ceva. dar nu aș ști, nu am mai trimis droguri prin poștă până acum.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Mulți oameni spun că aluminiul ajută la blocarea razelor X, dar eu cred că este un mit
Plumbul ajută la blocarea razelor X datorită densității sale de 11 400 kg/m³, dar aluminiul are doar 2700 kg/m³, deci cred că este inutil
este bun doar pentru învelirea drogurilor
Plumbul ajută la blocarea razelor X datorită densității sale de 11 400 kg/m³, dar aluminiul are doar 2700 kg/m³, deci cred că este inutil
este bun doar pentru învelirea drogurilor
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 47
- Deals
- 12
prostii! folia de aluminiu nu blochează razele X.
drogul tău este o grămadă de molecule organice. organicul arată diferit de metal la razele X, și se poate distinge.
dacă vrei să blochezi razele X, trebuie să-ți scufunzi drogul în înverșunarea organică similară pentru a părea ceva inocent. dar în acest punct mă opresc pentru că nu sunt dispus să-mi dezvălui propriile metode stealth.
drogul tău este o grămadă de molecule organice. organicul arată diferit de metal la razele X, și se poate distinge.
dacă vrei să blochezi razele X, trebuie să-ți scufunzi drogul în înverșunarea organică similară pentru a părea ceva inocent. dar în acest punct mă opresc pentru că nu sunt dispus să-mi dezvălui propriile metode stealth.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 9
Theoretically aluminum can shield against electromagnetic waves, also x-ray.
But the thin layers used mostly are not enough.
There are different ways through which a material can block electromagnetic waves.
Scattering and absorption which often happens in high density, but it also works through the conductivity of a metal, and aluminum and copper for example have a good conductivity, and this allows them to absorb energy from the electromagnetic radiation pretty well, because of their free electrons.
But you would need a thick layer of aluminum, the normal foil is not going to do that well-
But the thin layers used mostly are not enough.
There are different ways through which a material can block electromagnetic waves.
Scattering and absorption which often happens in high density, but it also works through the conductivity of a metal, and aluminum and copper for example have a good conductivity, and this allows them to absorb energy from the electromagnetic radiation pretty well, because of their free electrons.
But you would need a thick layer of aluminum, the normal foil is not going to do that well-
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 9
Also the shielding ability of aluminum is better (lot better) at lower frequencies, and thickness would need to be increased a lot to shield effectively against x-rays. Also at such high frequencies like x-ray denser materials with high Z are normally required because they have a higher probability of interacting with high energy electromagnetic waves, but theoretically every conductor can block them t some point, also aluminum, but you need a very thick layer which is not practical.