- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
@aaronstevens După cum am auzit, utilizatorul principal din spatele contului aaronstevens a fost arestat, de ce nu există încă niciun anunț în acest sens? Cred că comunitatea dvs. ar trebui să știe sau poate doriți să spuneți adevărul, astfel încât toată lumea să nu mai ghicească.
V-ați avertizat lista de e-mailuri că vechiul dvs. e-mail este compromis, dar pe BB nu ați spus nimic despre acest fapt. Ați observat că v-ați "doxxat" toți clienții trimițând e-mailul tuturor destinatarilor deodată? Cel puțin adresele lor de e-mail. Arată foarte rău modul în care tratați datele sensibile ale clienților dvs.
Nu cred că incertitudinea contribuie pozitiv la astfel de situații. Ieșiți și spuneți clar ce se întâmplă.
BB ar trebui să introducă interdicții de tranzacționare pentru situații ca aceasta până când Aaron clarifică lucrurile!!! Chiar dacă tranzacțiile au fost în afara escrow-ului principalul proprietar al acestui cont care se presupune că a fost arestat este o situație cu care nu trebuie să te joci
V-ați avertizat lista de e-mailuri că vechiul dvs. e-mail este compromis, dar pe BB nu ați spus nimic despre acest fapt. Ați observat că v-ați "doxxat" toți clienții trimițând e-mailul tuturor destinatarilor deodată? Cel puțin adresele lor de e-mail. Arată foarte rău modul în care tratați datele sensibile ale clienților dvs.
Nu cred că incertitudinea contribuie pozitiv la astfel de situații. Ieșiți și spuneți clar ce se întâmplă.
BB ar trebui să introducă interdicții de tranzacționare pentru situații ca aceasta până când Aaron clarifică lucrurile!!! Chiar dacă tranzacțiile au fost în afara escrow-ului principalul proprietar al acestui cont care se presupune că a fost arestat este o situație cu care nu trebuie să te joci
- Reaction score
- 30
Grozav deci, a fost arestat. Să sperăm că e capabil să nu expună totul, WTF. Plecat pentru 4 săptămâni 25 de rahat file de acid mai târziu, nu pot obține capul meu peste asta! Încă mai am nevoie de un vânzător de cid care să nu mă fure! DM numai vă rog
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
aaron nu este în închisoare Dar sincer, nu vreau să mă mai ocup de situația lui, este o rușine