CĂTRE TOȚI CEI CARE CRED CĂ ORGANIZAȚIA NOASTRĂ SUNT ESCROCI
Acesta este șeful întregii organizații care vorbește
În primul rând, aș dori să vă mulțumesc tuturor celor care au arătat sprijinul Valentino Cartel în timpul acestei perioade dificile și am vrut să vă anunțăm că sprijinul dvs. nu trece neobservat, apreciem cu adevărat pe fiecare dintre voi.
Recent, am văzut unele comentarii urâte și negative despre organizația noastră, ceea ce ne supără să vedem, înțelegem toate frustrările voastre, cu toate acestea, nu este plăcut să vedem clienții noștri loiali să se întoarcă împotriva noastră după o faptă greșită.
Pentru a clarifica lucrurile, membrul care a condus acest sector al afacerii a fost arestat și sesiunea sa, prototnmail și telegram au fost toate compromise. Datele de pe dispozitivul său sunt criptate, așa că nu vă temeți că nu sunteți în pericol, însă în continuare considerăm că este mai bine să folosiți o altă adresă de e-mail. Din cauza pierderii serviciilor de mesagerie, noul membru care a fost desemnat să se ocupe de acest sector nu are informații anterioare, astfel încât tot ceea ce face acum este nou pentru el. Aceasta înseamnă că nu cunoaște niciunul dintre vechii clienți și nici comenzile lor, motiv pentru care solicită oamenilor dovezi de plată și istoricul mesajelor cu vechiul membru. Fiecărei persoane care a comandat i-a fost alocat un număr de comandă care a fost înregistrat pe telefonul său. În acest fel, atunci când a vorbit cu echipa de ambalare, aceasta a putut oferi numerele de urmărire corespunzătoare. În urma arestării acestui membru, am pierdut foarte multe informații, iar în prezent încercăm să adunăm cât mai multe pentru a putea remedia problemele. O altă problemă o reprezintă confiscările, multe dintre coletele noastre care au fost trimise au fost recent confiscate, iar depozitele noastre principale din Franța și Germania au fost închise, împiedicând și mai mult organizarea noastră. Aceste ultime trei săptămâni au fost extrem de nasoale, dacă vreau să fiu sincer cu voi.
O mulțime dintre voi au făcut comentarii despre noi fiind escroci, care este motivul pentru care im fiind transparent cu voi. Orice client care îl ajută pe acest nou membru să se descurce pe acest site va fi extrem de apreciat. Deși tocmai am văzut că am fost deposedați de drepturile noastre de vânzare, ceea ce este o rușine să văd. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pentru orice întrebări. Cel mai important lucru este restabilirea încrederii care a fost construită înainte de acest lucru. Ne propunem să facem acest lucru oferindu-le tuturor un maxim de 75% reship în funcție de situația lor. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu dovada tranzacției, comanda dvs. originală, cât de mult, dacă a ajuns ceva din ea și adresa dvs. de livrare. Așteptăm cu nerăbdare orice noi oportunități de afaceri care vin drumul nostru.
Informații despre comenzile plasate între 25 septembrie - 2 octombrie au fost pierdute pe termen nelimitat. Toate comenzile noi efectuate începând cu data de 5, când am reluat activitatea, au fost procesate, cu excepția cazului în care au fost efectuate prin intermediul site-ului bbgate. Vă mulțumim pentru înțelegere. Rămâneți în siguranță oamenii mei.
Șeful