Hej
@sadow, co uważasz za wysoką opłatę?
Prawie zrezygnowałem z wpłacania i wypłacania FIAT bez wysyłania zdjęcia mojej mamy rodzącej mnie lub przekazywania ogromnego procentu w opłatach... to jest tak cholernie śmieszne. Ale wy, szumowiny, nielojalni i niechętni do współpracy obywatele, powinniście być wdzięczni, ponieważ dzięki temu możemy was chronić, a nie śledzić
Nie wiem, jaki jest twój cel, ale w moim przypadku chcę tylko ukryć transakcje, a nie prać. Jeśli chodzi o pranie, sprawdź metodę
@KokosDreams /
@BevItUp znajdującą się tutaj
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/
Po przeanalizowaniu wielu metod, zdecydowałem się na tę:
Używam Cash App jako mojej rampy włączającej i wyłączającej. Zrobiłem pełny KYC, ale to jedyne miejsce, w którym to zrobiłem.
@Gordon Ramsay lub ktoś inny może nawet być w stanie ci pomóc.
- Użyj DOWOLNEJ karty kredytowej lub debetowej, aby wpłacić pieniądze. Oferują również przelewy bankowe i (naprawdę fajne) wpłaty gotówkowe w punktach handlowych
- Używam depozytu do kupowania Bitcoinów w sieci Lightning (opłata ~ 1,50 USD).
- wysłać do portfela Guarda defi (opłata wynosi kilka centów w sieci Lightning)
- Wymienić na Monero. (Opłata jest różna i nie rozumiem, jak ją obliczają, ale ostatnio zapłaciłem 2,64 USD).
- Guarda automatycznie zarządza wymianą P2P w tle, ale czasami zajmuje to dużo czasu.
- Wysyłanie do oddzielnego portfela Monero (opłata wynosi kilka centów, moja ostatnia opłata wynosiła mniej niż grosz).
- Teraz mogę robić, co chcę
Zasadniczo za mniej niż 5,00 USD jestem w stanie wygodnie kupić Monero za pomocą karty debetowej. Teoretycznie jedyną dostępną informacją jest to, że kupiłem BTC w Cash App, wysłałem je na inny adres, a następnie na inny. Na tym ślad się urywa.
Byłem również w stanie zaprojektować własną, pieprzoną kartę debetową Cash App wykonaną z metalu.
Ponadto, zamiast po prostu zostawiać pieniądze w gotówce, zbieram kilka dolarów tu i tam, handlując BTC z moimi depozytami w Cash App.
Jeśli ktoś ma lepszy sposób, daj mi znać.