- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 9
Shake and bake. Przyjaciele, którzy mają sugestie dotyczące tego, czy możesz napisać je pod tym postem, podzielmy się wynikami
siarczan amonu 1kg
wodorotlenek sodu 1kg
paliwo coleman 1kg
max energier lit AA
kwas solny 37% 1 kg
2 litrowa butelka ze strumieniem sody
ibucold c 1 opakowanie
tylolhot 1 opakowanie
nurofen 1 pudełko (2400 mg pseudo) po pierwsze,
60 gramów siarczanu amonu wodorotlenek aodymu 400 ml paliwa coleman 1 sztuka w 40 sekund łącznie 1 pasek litu
(Przeszedłem zakrętkę butli pod ciśnieniem gazu otworzyć i zamknąć zdarzenia reakcja 25-120 minut zmiana koloru niebieski brązowy złoty itp kolory Dodaję powoli 2400 mg leku Następnie potrząsam nim w wirówce i wyłączam)
15-30 minut po dodaniu leku, reakcja jest czekoladowo-mleczna, po czym filtruję ją i gazuję hcl, czy jest coś, co przegapiłem?
Ponieważ spróbuję tego po raz pierwszy, ceny materiałów i ceny leków są drogie, więc potrząśnij nim i ugotuj technologię.
siarczan amonu 1kg
wodorotlenek sodu 1kg
paliwo coleman 1kg
max energier lit AA
kwas solny 37% 1 kg
2 litrowa butelka ze strumieniem sody
ibucold c 1 opakowanie
tylolhot 1 opakowanie
nurofen 1 pudełko (2400 mg pseudo) po pierwsze,
60 gramów siarczanu amonu wodorotlenek aodymu 400 ml paliwa coleman 1 sztuka w 40 sekund łącznie 1 pasek litu
(Przeszedłem zakrętkę butli pod ciśnieniem gazu otworzyć i zamknąć zdarzenia reakcja 25-120 minut zmiana koloru niebieski brązowy złoty itp kolory Dodaję powoli 2400 mg leku Następnie potrząsam nim w wirówce i wyłączam)
15-30 minut po dodaniu leku, reakcja jest czekoladowo-mleczna, po czym filtruję ją i gazuję hcl, czy jest coś, co przegapiłem?
Ponieważ spróbuję tego po raz pierwszy, ceny materiałów i ceny leków są drogie, więc potrząśnij nim i ugotuj technologię.