- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Czy ktoś z was może mi sprzedać film pokazujący, jak zrobić metamfetaminę przy użyciu jodu i pseudoefedryny? Zależy mi na tym, żeby był to filmik profesjonalnej osoby, a nie jak ten, który pokazuje łysą osobę, bo widzę, że nie jest to perfekcyjna robota.
- Reaction score
- 49
Hej przyjacielu, mam dla ciebie ofertę. Kiedyś produkowałem przy użyciu tej techniki i myślałem o tym, jak dobre było to gówno, i postanowiłem zrobić małą partię. Właśnie zacząłem wyceniać chemikalia. Pomyślałem, że skoro i tak zamierzasz zdobyć czerwony fosfor i kryształy jodu dla swojego kucharza, i skoro zaoferowałeś, że zapłacisz za wysokiej jakości film demonstracyjny... Jeśli dostarczysz tylko czerwony fosfor i jod do redukcji, ja dostarczę pseudoefedrynę i nakręcę film instruktażowy nie tylko z syntezy, ale także z różnych sposobów ekstrakcji pseudoefedryny z zimnych tabletek, wytwarzania kryształów jodu z nalewki jodowej, całkowicie improwizowanych naczyń szklanych itp. Co o tym sądzisz? Mógłbym sobie poradzić z zaledwie 3,5 gramami czerwieni i 10 gramami jodu, co dałoby 10 gramową partię metamfetaminy. Co o tym sądzisz?