IrisHe, Zaprezentowałeś się całkiem nieźle, a twoja oferta była rozsądna, dopóki nie usłyszałem o prawdopodobieństwie oszustwa... cóż, jeśli pamiętasz asasyna o imieniu Boris, mogę powiedzieć, że wysłanie mu próbek za darmo, ponieważ zapłaci za transport i wszystko, co może być twoim sposobem na wstrzymanie działalności. Doskonale zdaję sobie sprawę z twoich preferencji, ale poprosilibyśmy o materiały w mniej lub bardziej próbnej ilości i obiecujemy w zamian szansę na kontynuowanie tego, co zacząłeś robić, o ile nie wrócisz do podobnych zachowań. Nie mogę obiecać, że mogę to zrobić tutaj, ale nadal możesz mieć solidną szansę. Biorąc pod uwagę, że słowo oszustwo nigdy nie zostanie usłyszane o tobie. Mam kontakty, które byłyby bardziej niż zainteresowane tym, co oferujesz. Zastanów się więc, co można zaoszczędzić w mniej lub bardziej przykładowej formie. Ponieważ jesteś bogatszy ode mnie o 20 tys. dolarów (obiecaj, że mam trudności z wyżywieniem z powodu kosztów laboratorium), nie będę prosił cię o nic przesadnego. Ludziom, którym pokażę, co mają robić, na pewno nauczę prepsów i zaproponuję ciebie jako dostawcę. Jeśli produkty będą spełniać nasze standardy, a te nie są zbyt wysokie.