Otrzymałem 2 gramy 4-MMC od Glitchy'ego. Dziękuję bardzo, to było naprawdę fajne.
Recenzja wysyłki:
Paczka była z Niemiec do USA za pośrednictwem USPS, o czym nie wiedziałem, zanim otrzymałem numer śledzenia.
Tym razem mi to nie przeszkadza, ponieważ jest to niewielka kwota, a nawet wysyłka była bezpłatna dla tej próbki (jeszcze raz dziękuję).
W przypadku importu / eksportu uważam, że ważne jest, aby klient wiedział, skąd pochodzi, ponieważ podczas importu podlega on możliwemu i statystycznie prawdopodobnemu przeszukaniu.
USA do USA z USPS daje warstwę bezwartościowego bezpieczeństwa, ponieważ jeśli "oni" chcą przeszukać paczkę wysłaną USPS, zrobią to i to szybko!
To sprawia, że czuję się mniej paranoicznie z powodu konfiskat w przypadku przesyłek z USA do USA. Czy to ma sens?
Jak najbardziej. Piszę teraz tylko o podstawach wysyłki, aby wiedza mogła dotrzeć do użytkowników.
Wracamy do tematu!
Przegląd opakowań:
Normalnie nie podzieliłbym się tą informacją w ten sposób.
Była to kartka papieru złożona na trzy części z małą zapieczętowaną torebką mylarową, przez którą czułem zapach marynaty 4-MMC, zanim jeszcze wyjąłem ją z papieru. Przypominało mi to rok 2009, ale od tego czasu służby celne przeszły długą drogę. To było niepokojące.
Produkt: