- Reaction score
- 1
Cześć, czy możesz mi pomóc z Birch?
- Reaction score
- 42
Wreszcie pierwszy zainteresowany prawdziwym gotowaniem, masz jaja człowieku i jednocześnie mnie zadowoliłeś. Nasza scena sk/cz na BB fore jest pełna głupich dzieciaków ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
ogólnie... co i jak... jestem biegły w klasycznym sposobie cs... interesuje mnie co i jak
To interesujące, facet rejestruje się tutaj dwa dni temu i od razu myślisz, że jest bogiem, ponieważ interesuje się brzozą. Kiedy wysłałem ci wiadomość, powiedziałeś mi tylko, że moje konto jest nowe i myślałeś, że jestem gliną. Przepraszam, ale ktoś taki jak ty w ogóle nie znałby gliniarza.
- Reaction score
- 42
Chyba mogę mieć swoje zdanie i wolną wolę, komu pomóc. Sam widzisz, dlaczego kazałem ci spierdalać. Nie widziałem sensu w tym, o co prosiłeś. I nie biorę go za boga, ale ma jaja, żeby odważyć się na coś, co uważam za szczyt psiej reakcji. Więc ja też mam jaja i nie krytykuję cię za moją opinię. Myślę, że pomogłem Ci na tyle, że powinieneś chociaż napisać dziękuję świrku
- Reaction score
- 42
Czy ktoś ma wrażenie, że wysłałem go w dupę i nie chciałem pomóc? Jeśli tak to proszę o link.Facet pisze do mnie że chce zsyntetyzować speed mysli ale na metę nie ma doświadczenia w syntezie ani stosowaniu i od razu chce zsyntetyzować najściślejszą syntezę niż co innego mu napisać
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... Mogę myśleć to samo o tobie... co więcej, muszę powiedzieć, że odkryłem to dopiero niedawno... nie ma internetu tam, gdzie jestem od wielu lat
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1