- Reaction score
- 2
Czy ktoś ostatnio coś otrzymał? Powiedział, że to potrwa tydzień i będę miał śledzenie. Potem powiedział "nie dali śledzenia dla tak małej paczki". A tak przy okazji, jestem na wschodnim wybrzeżu USA. To jest od 7 października. Zastanawiam się, dlaczego nadal odpowiadał na e-maile przez jakiś czas.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Czy Aaron nadal zawiera transakcje i odpowiada teraz ludziom?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Zniknęło.
Złożyłem zamówienie mniej więcej w tym samym czasie. Miał nawet czelność poprosić mnie o wiadomość do modów, że nie jest oszustem.
2 tygodnie bez kontaktu, a kiedy dałem mu znać, że zamierzam dodać moje nazwisko do listy spalonych, otrzymałem odpowiedź, że powinienem się uspokoić. Mówi, że był na wakacjach!
Kilka dni później pyta "Uh...., jakie było twoje zamówienie? Po czym następuje kolejny tydzień ciszy.
Potem mówi, że przesyłka została przechwycona. Brak śledzenia, ale w jakiś sposób wie, że zostało zatrzymane. Oferuje ponowną wysyłkę lub 50% zwrotu pieniędzy. Powiedz mu, żeby wysłał ponownie i cisza radiowa przez kilka kolejnych dni. Pytam go o śledzenie, a on mówi, że "jestem szósty w kolejce do wysłania zamówień, mam nadzieję, że nie kazaliśmy ci czekać zbyt długo" Przemądrzały, karmiący się dnem złodziej, prawdopodobnie nie potrafiłby ugotować jajka, nie mówiąc już o ugotowaniu czegokolwiek wartościowego. Więc wszystko, co potrafi, to oszustwo. Życzę mu złodziejskiej karmy, aby spędził resztę życia myśląc, że ludzie chcą go oszukać.
Złożyłem zamówienie mniej więcej w tym samym czasie. Miał nawet czelność poprosić mnie o wiadomość do modów, że nie jest oszustem.
2 tygodnie bez kontaktu, a kiedy dałem mu znać, że zamierzam dodać moje nazwisko do listy spalonych, otrzymałem odpowiedź, że powinienem się uspokoić. Mówi, że był na wakacjach!
Kilka dni później pyta "Uh...., jakie było twoje zamówienie? Po czym następuje kolejny tydzień ciszy.
Potem mówi, że przesyłka została przechwycona. Brak śledzenia, ale w jakiś sposób wie, że zostało zatrzymane. Oferuje ponowną wysyłkę lub 50% zwrotu pieniędzy. Powiedz mu, żeby wysłał ponownie i cisza radiowa przez kilka kolejnych dni. Pytam go o śledzenie, a on mówi, że "jestem szósty w kolejce do wysłania zamówień, mam nadzieję, że nie kazaliśmy ci czekać zbyt długo" Przemądrzały, karmiący się dnem złodziej, prawdopodobnie nie potrafiłby ugotować jajka, nie mówiąc już o ugotowaniu czegokolwiek wartościowego. Więc wszystko, co potrafi, to oszustwo. Życzę mu złodziejskiej karmy, aby spędził resztę życia myśląc, że ludzie chcą go oszukać.
- Reaction score
- 16
Po prostu ciesz się, że nie wysłał ci dosłownego DIRT, tak jak zrobił to jednej z innych ofiar w tym wątku Aaronstevens zdecydowanie ustawił poprzeczkę dla wszystkich oszustów-szumowin.
- Reaction score
- 2
Cholera, dlaczego wybrałem go zamiast Gordona? Założę się, że cały e-mail vc.2 był oszustwem. Nie dostałem tego tak źle, jak niektórzy z was. Nie za dużo bzdur i nie za duże zamówienie. W każdym razie, czy Gordon jest jedynym legalnym? Jestem w USA. Dzięki za odpowiedź
- Reaction score
- 16
O ile mi wiadomo, wszyscy zweryfikowani na rynku są legalni, tylko nie zapomnij o escrow.
Jedynym, o którym wiem, że na pewno jest legalny, jest Gordon.
Najwyższej jakości usługi i produkty
Jedynym, o którym wiem, że na pewno jest legalny, jest Gordon.
Najwyższej jakości usługi i produkty
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65