- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 3
Jest to niedorzeczna metoda krystalizacji. Metanol i bezwodny aceton wytwarzają piękne przezroczyste kryształy, a jeśli do rozpuszczania użyje się również odrobiny IPA, można spodziewać się prawdziwych oszałamiających kryształów. Przemywanie zimnym bezwodnym acetonem jest dobrą praktyką, a także pomaga wytrącić więcej z płynu macierzystego.
Czas do palenia może wynosić od 1 do 24 godzin, wcześniej, jeśli dodasz więcej acetonu. Nigdy jednak nie miałem ługu macierzystego w takim kolorze, wygląda to na trudne gotowanie i ekstrakcję!
Czas do palenia może wynosić od 1 do 24 godzin, wcześniej, jeśli dodasz więcej acetonu. Nigdy jednak nie miałem ługu macierzystego w takim kolorze, wygląda to na trudne gotowanie i ekstrakcję!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 2
Nigdy nie miałem likieru macierzystego w takim kolorze, wygląda na surowe gotowanie i ekstrakcję!
Być może nigdy nie wystawiałeś swoich rzeczy na działanie ciepła przez długi czas, jak robi to autor. Aczkolwiek jest to ważny krok w celu usunięcia resztek ketonów.
Być może nigdy nie wystawiałeś swoich rzeczy na działanie ciepła przez długi czas, jak robi to autor. Aczkolwiek jest to ważny krok w celu usunięcia resztek ketonów.