Hei,
@sadow, ko jūs uzskatāt par augstu honorāru?
Esmu diezgan daudz atteicies no FIAT iemaksas un izņemšanas, nenosūtot bildi, kurā redzams, kā mana mamma mani dzemdē, vai nenododot milzīgu procentuālu maksu... tas ir tik fucking smieklīgi. Bet! Jums, negodīgi, nelojāli un nesadarbīgi pilsoņi, vajadzētu būt pateicīgiem, jo tas ir tāpēc, lai mēs varētu jūs aizsargāt, nevis izsekot
. Nezinu, kāds ir jūsu mērķis, bet manā gadījumā es tikai vēlos slēpt darījumus, nevis atmazgāt. Attiecībā uz atmazgāšanu apskatiet
@KokosDreams /
@BevItUp metodi, kas atrodas šeit
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/.
Pēc vairāku metožu izpētes, es apmetos uz šo:
Es izmantoju Cash App kā ieejas un izejas platformu. Es veicu pilnu KYC, bet tā ir vienīgā vieta, kur es to esmu darījis.
@Gordon Ramsay vai kāds cits, iespējams, pat varēs jums palīdzēt šajā jautājumā.
- Lai iemaksātu naudu, izmantojiet jebkuru kredītkarti vai debetkarti. Viņi piedāvā arī bankas pārskaitījumus un (Really Cool) skaidras naudas iemaksas tirgotāju vietās.
- Es izmantoju depozītu, lai iegādātos Bitcoin zibens tīklā (maksa ~ 1,50 USD).
- Nosūtu uz Guarda defi maku (maksa ir daži centi zibens tīklā).
- Apmainu pret Monero. (Maksa ir dažāda, un es nesaprotu, kā viņi to aprēķina, bet pēdējo reizi es maksāju 2,64 $).
- Guarda automātiski pārvalda P2P apmaiņu fonā, bet dažreiz tas aizņem daudz laika.
- Nosūtiet uz atsevišķu Monero maku (maksa ir daži centi, mana pēdējā maksa bija mazāka par centu).
- Tagad es varu darīt, ko vēlos
Būtībā par mazāk nekā 5,00 dolāriem es varu ērti iegādāties Monero, izmantojot debetkarti. Teorētiski vienīgā pieejamā informācija ir tāda, ka es nopirku BTC Cash App, nosūtīju to uz citu adresi un pēc tam uz citu adresi. Tur pēdas apstājas.
Es arī varēju izveidot savu pašu ļauno, šausmīgo Cash App debetkarti, kas izgatavota no metāla.
Turklāt, tā vietā, lai vienkārši atstātu savu naudu skaidrā naudā, es te un tur paņemu dažus dolārus, tirgojot BTC ar saviem Cash App depozītiem.
Ja kādam ir labāks veids, dodiet man zināt.